Sådan Numb Tand smerte

Sådan Numb Tand smerte

En tandpine eller svær tand smerte kan være en ubehagelig oplevelse. Det kan gøre det svært for dig at fokusere eller koncentrere dig som du forsøger at afslutte selv de enkleste opgaver. Fortvivl ikke. Naturmedicin kan dumme eller fjerne smerten helt.

Swish saltvand i munden. Saltet hjælper med at dumme smerten og køre pus ud af en abscess, ifølge Apple Valley, Wisconsin, tandlæge Dr. Dennis Simmons. Tilsæt saltet direkte i varmt vand. To tsk. af salt pr. 8 oz vand er et godt forhold til at begynde med. Hvis saltens smag er for stærk eller svag, kan du ændre den efter dine ønsker. Rør saltet, indtil det er opløst, og fyld derefter munden med saltvandsløsningen og svejs så grundigt som muligt med at forårsage din smerte yderligere agitation. Gentagelse af saltvandsprocessen, selv efter at smerten er gået ned, hjælper med at holde smerten tilbage.

Påfør isen på kinden uden for det område, der giver dig ubehag. Hvis du ikke ønsker at holde isterningen på plads, da den smelter, kan du oprette en ispakke. Tag et par isterninger, læg dem i en pose og luk posen let i en klud. Placer bundtet på din kind, der anvender tilstrækkeligt pres til at mærke kulden, men ikke nok til at forårsage mere irritation eller smerte.

Prøv at bruge ingefær. At skære et lille stykke ingefærrot og bide ned på det med den smertefulde tand er en anden kendt metode til at lindre tandpine smerte. Sørg for at fjerne gingerrotets hud, inden du bidder ind i det for at få juice til at flyde lettere.

Prøv at bruge lidt alkohol, hvis du har lovlig alder og ikke planlægger at drive tungt maskiner. Denne type afhjælpning kan anvendes på to måder. Den første er ved at dyppe en klud ind i alkoholen, og placere den forsigtigt på tandkvaliteten. Den anden indebærer at tage en mundfuld af den og svinge den rundt. Gentag efter behov.

Gå til apoteket, hvis ingen af ​​hjemmehjælpen virker. Over-the-counter produkter, der indeholder benzokain, kan hjælpe med at dumpe din tandpine. Du bør også kunne finde fedtholdolie, eller eugenol, på apoteket. Det er en olie, der hjælper med at dræbe bakterierne i et hulrum. Det skal komme med små bomuldspellets til anvendelse, men hvis de ikke er til rådighed, kan du bruge en bomuldspinne.

Gå til en læge, hvis din smerte varer længere end en dag. Dette kunne være tegn på et meget mere alvorligt problem.

Tips

Frosne ærter eller majs kan være en substitution for isen. Følg samme procedure ved at bryde ærterne op i en pose før brug.

Hvis du oplever pres eller mildt ubehag, kan flossing hjælpe. Mens du spiser måltider eller endda snacking, kan mad nemt blive klemt mellem tænder, der forårsager en følelse af tryk og endda smerte. Flossing vil fortrænge maden samt hjælpe med at opretholde sunde tandkød.

Advarsler

Ingen elsker at gå til en tandlæge. Men hvis du oplever nogen form for tand ubehag, er det mest logiske at se en tandlæge så hurtigt som muligt. Tand ubehag kan føre til andre mere alvorlige problemer.

Del:
Kommentarer