SĂĄdan Normaliser Blodtryk Med Apple Cider Eddike

SĂĄdan Normaliser Blodtryk Med Apple Cider Eddike

Sådan Normaliser Blodtryk Med Apple Cider Eddike. Højt blodtryk kan føre til store sundhedsproblemer, herunder hjerteanfald, slagtilfælde, aneurysmer, kongestiv hjertesvigt og nyreskade. En normal blodtrykslæsning anses for at være 120/80. Hvis din er højere, overvej æblecidereddike som et normaliserende middel.

Køb en blodtryksmonitor til hjemmet for at kontrollere dit blodtryk regelmæssigt. Hypertension (højt blodtryk) er en alvorlig tilstand. Det har et klart link til hjerte-kar-sygdomme. Hvis du er blevet diagnosticeret med højt blodtryk, så spørg dit lokale apotek for at anbefale en god hjemmeskærm.

At indse, at de fleste almindelige, traditionelle læger ønsker at ordinere lægemidler til lavere blodtryk. Mens stoffer kan være det eneste alternativ, der virker for nogle mennesker, kommer medicin også med bivirkninger. Hvis du kan normalisere blodtrykket med æblecidereddike, kan denne naturlige vej være vejen for dig.

Lær om historien og de overordnede fordele ved at bruge æblecidereddike. Denne enkle, billige væske er blevet brugt i tusindvis af år. Hippocrates, faren til medicin, talte om kraften i æblecidereddike og brugte det ofte. Det virker som et naturligt antibiotikum og antiseptisk middel. Det øger immunforsvaret. Hvis du normaliserer dit blodtryk med æblecidereddike, høster du også mange andre fordele.

Start med at sætte 2 tsk. af æblecidereddike i en pint vand. Drik det dagligt. Prøv også at bruge æblecidereddike med lidt olie på dine salater i stedet for salatdressing.

Vær forberedt på smagen, når du drikker æblecidereddike i vand. Det er nok ikke lækkert for de fleste mennesker, men det er værd at normalisere dit blodtryk. Prøv at tilføje en ske med honning og bruge lunken vand (for at smelte honningen).

Advarsler

Tag ikke af receptpligtige lægemidler uden først at tjekke med din læge. Overvåg dit blodtryk regelmæssigt for at sikre, at æblecidereddike virker.

Del:
Kommentarer