Sådan ændres gear på en Schwinn-cykel

Sådan ændres gear på en Schwinn-cykel

Som det er tilfældet med et cykelmærke, herunder Schwinn, hvordan du ændrer gear afhænger af den cykelstil du kører på. Forskellige typer af cykler er udstyret med forskellige skiftesystemer. Skiftende gear på en Schwinn beach cruiser eller komfortorienteret cykel er helt anderledes end at skifte gear på en Schwinn vej eller mountainbike. Heldigvis skiftende gear på en cykel er noget, bare om nogen kan gøre.

Grip Shifters

Trin 1

Hvis du ejer en Schwinn beach cruiser eller komfort-orienteret hybrid cykel, kan det være udstyret med det, der kaldes et greb-shift system. Se på den del af styret, hvor du placerer dine hænder, når du kører, kendt som håndtagene. I slutningen af ​​hvert greb, der går mod midten af ​​cyklen, finder du en mekanisme, der kan drejes, næsten som en gasprop, i trin. Dette er greb-skiftet.

Trin 2

Kør cyklen i et behageligt tempo. Placer din højre hånd på grebet-shift placeret i slutningen af ​​dit højre greb. Klik på shifteren i den retning, du ønsker, som om du bevæger gasstrømmen på en motorcykel. For at skifte til et hårdere gear skal du klikke på skifteren væk fra dig. For at skifte ned i et lettere gear, skal du klikke på skifteren mod dig. Skift på højre side af cyklen styrer gearene placeret på baghjulet.

Trin 3

Gentag denne proces med shifter placeret i slutningen af ​​venstre greb. Bemærk: Nogle cykler vil kun have gear på baghjulet. Hvis dette er tilfældet, vil der ikke være noget skifter på venstre side. Hvis der er en shifter på venstre side, vil manipuleringen ændre gearene placeret på cyklen på din cykel (vrengen er den del, som dine pedaler er tilsluttet).

Trigger Shifters

Trin 1

På mange Schwinn fitness-orienterede vejcykler og på de fleste mountainbikes finder du skiftere med trigger-style. Disse systemer arbejder med to håndtag pr. Shifter.

Trin 2

Find skiftehåndtagene på begge sider af styret, og husk på, at venstre skifter styrer forgearene (normalt to eller tre hastigheder), og højre skifter styrer baghjulene (normalt mellem 5 og 10 hastigheder).

Trin 3

Skub den nederste håndtag til at skifte cyklen op til et højere gear. Træk tilbage på den øverste håndtag for at skifte cyklen til et lavere gear. Gentag på den anden side.

Race Bike Shifters

Trin 1

På nyere model Schwinn road-racing cykler, spændene bruges til at skifte gear er en del af spjældene bruges til at anvende bremsekraft til din cykel. Det rigtige sæt af håndtag styrer stadig de bageste gear. Det venstre sæt af håndtag styrer stadig de forreste gear.

Trin 2

Hold hånden over bremserne, når du cykler som om du planlægger at stoppe cyklen. I stedet for at anvende bremserne, føl de to håndtag, der sidder lige bag bremsearmen.

Trin 3

Klik på skifterhåndtaget nærmest bremsearmen. Denne håndtag skifter normalt cyklen op i et højere gear. Ved at klikke på den næste gearhåndtag - den nærmeste til dig og længst væk fra bremsearmen - skifter ned i et lavere gear. Gentag på den anden side.

Vintage Schwinn Shifting

Trin 1

På gamle Schwinn-roadcykler er gearskiftere ofte placeret på cykelrammens downtube. Røret er rammens del under toprøret og tættest på jorden, som forbinder vevhuset.

Trin 2

Klik på håndtaget på højre side af downturen. Hvis du trykker på den fremad, skifter cyklen op i et højere gear. Træk den baglæns mod dig, og skift cyklen ned i et lavere gear.

Trin 3

Gentag denne proces på venstre side for at styre gearene placeret i fronten af ​​cyklen.

Del:
Kommentarer