Sådan ændres en softballbat

Sådan ændres en softballbat

Softball flagermus er typisk lavet af aluminium eller noget kompositmateriale, såsom et carbonderivat. Mens disse flagermus ikke kan ændres på samme måde som træfladder kan være (for eksempel med kork), er der stadig nogle ændringer, der kan foretages. Disse ændringer er generelt brugt til at lave flagermus eller til at hjælpe dig med at skabe mere drejningsmoment med din sving, så du kan ramme bolden hårdere.

Barber indsidene. Hvis du har en aluminiumsfladder, er indersiden hult; det betyder, at du kan tage afslutningen af ​​hætten og afskære nogle af de indvendige vægge, hvilket gør flagermåleren lettere.

Komprimere flagermus. Hvis din flagermus er lavet af kompositmateriale, kan du komprimere det eller "bryde det ind". Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge flagermuset til et sted mellem 150 og 300 pladser. Dette vil få kompositmaterialet til at komprimere lidt, så det kan ramme bolden hårdere i fremtiden.

Lav en ulovlig flagermus vises lovlig. De fleste softball ligaer har regler om hvilke flagermus er tilladt og hvilke der ikke er. På eBay kan du købe decals for juridiske flagermus og sætte dem på en ulovlig flagermus, så du kan bruge en flagermus, der er specielt designet til at ramme bolden hårdere.

Vægt flagermus. Hvis du tager afslutningen på en softball flagermus, kan du lim en lille vægt til enden af ​​flagermusens inderside. Dette giver dig mulighed for at generere mere drejningsmoment med flagermus når du svinger det, hvilket får dig til at slå bolden hårdere.

Barber håndtaget / bunden af ​​tønderen. At barbere dele af ydersiden af ​​flagermusen kan være svært, men hvis du gør det rigtigt, kan du sænke batens vægt, mens du stadig opretholder integriteten af ​​den "søde plet", som findes i midten af ​​tønderen. Du vil gerne buff og polere de reducerede sektioner, så de ikke synes at blive ændret.

Del:
Kommentarer