Sådan ændrer du din kost til at klare svimmelhed

Sådan ændrer du din kost til at klare svimmelhed

Sådan ændrer du din kost til at klare svimmelhed. For mange lider af svimmelhed kan en simpel ændring af kost eliminere nogle symptomer. Bortset fra indre øreproblemer og skader er nogle almindelige årsager til svimmelhed næringsmæssige mangler, højt kolesteroltal, hypertension og blodsukkersvingninger. Følg disse enkle trin for at ændre din diæt for svimmelhed.

Reducer sukkerfødevarer fra din kost, som bidrager til svingningerne i blodsukkerniveauet i forbindelse med svimmelhed. Spis mere komplekse kulhydrater som kalkbrød, brun ris, bælgfrugter og grøntsager for at opretholde blodsukkerbalancen.

Spis en lavnatrium diæt. Natrium forværrer højt blodtryk. Tal med din læge om den passende mængde saltindtagelse til din kost, hvis du har hypertension.

Drik rigeligt med vand hele dagen og hold dig væk fra koffeinholdige drikkevarer. Koffein er en stimulant og et diuretikum, som bidrager til højt væsketab og dehydrering.

Begræns mængden af ​​højt kolesterol og fedtholdige fødevarer, du spiser, såsom rødt kød, stegt mad og fede mejeriprodukter til at kontrollere kolesterolniveauet i kroppen.

Forbedre cirkulationen ved at spise masser af frugt og grøntsager. Hvidløg, chili og ingefær antages at forbedre kredsløbssygdomme forbundet med svimmelhed.

Tips

Tal med din læge om årsagerne til svimmelhed før du gennemfører en diæt. Nogle episoder af svimmelhed er forårsaget af skade, slagtilfælde eller hjerteproblemer og fortjener øjeblikkelig opmærksomhed. Hvis din svimmelhed skyldes et utilstrækkeligt indtag af vitaminer eller mineraler, kan det tage dine symptomer at tage et daglig multivitamin eller et specifikt supplement.

Del:
Kommentarer