SĂĄdan Naturligt Skrumpe En Milt

SĂĄdan Naturligt Skrumpe En Milt

Der er en række grunde til, at din milt kan blive forstørret. Virale eller bakterielle infektioner, leversygdomme, stofskifteforstyrrelser, visse former for anæmi og blodpropper i lever eller milt kan alle medføre, at organet bliver forstørret og smertefuldt. Din milt spiller en vigtig rolle i dit immunsystem, så se en læge, hvis det bliver hævet eller smertefuldt. Ud over lægens pleje kan et par trin hjælpe dig med hurtigt og sikkert at komme sig ud af en forstørret milt.

Naturlige Remedies for Forstørrede Milt

Undgå sport og aktiviteter, der kan resultere i, at du falder eller bliver jarred. En pludselig rystelse kan forårsage din milt at bryde, hvilket kræver nødhjælp og kan være fatalt.

Begræns aktiviteter, der får din milt til at smerte. Bøjning, dans og rengøring er eksempler på aktiviteter, som yderligere kan irritere din milt.

Få masser af hvile. Hvilende gør det muligt for din krop at reparere og helbrede sig selv, så giv dig en pause og sove i, tag lur og bare generelt tage det nemt.

Tag et mælkestempeltilskud til støtte for din lever og milt. Mælketistel indeholder forbindelser, der beskytter leverceller mod skade. Da en betændt milt ofte er resultatet af en overarbejde, kan mælkestammen hjælpe med at rette op på det underliggende problem. Mælkdistle er svært for kroppen at absorbere, så se efter koncentreret mælketørretabletter. Tag 200 mg to eller tre gange om dagen, så længe du fortsætter med at få symptomer.

Prøv den homøopatiske remedy ceanothus, som hjælper med at lindre kroniske smerter i milten og anbefales også til forstørret milt. Tag en dosis og vent til at se, om der er nogen forbedring i, hvordan du føler. Hvis der er, skal du tage en dosis hver gang du begynder at mærke den tidligere dosis, hvor den er væk. Hvis du ikke mærker en forbedring, afbryd behandlingen.

Tal med en yoga instruktør om øvelser, der kan hjælpe med at massere og støtte milten. Duen, Siddende Vinkel og Bundet Vinkel udgør kan være god til din milt. Sørg for at du har instruktøren at vise dig hver udgør, da korrekt form er meget vigtigt i yoga. Lyt til din krop. Hvis en pose føles god, gør det. Hvis det gør ondt, stop.

Del:
Kommentarer