Sådan monteres en tre-delt skifer poolbord

Sådan monteres en tre-delt skifer poolbord

At sammensætte et poolbord kan være en meget vanskelig proces, men det kan være dyrt at ansætte en professionel til hele jobbet. Der er dog et overkommeligt kompromis; en bordsejer kan i høj grad sænke omkostningerne ved samling ved at håndtere de mindre tekniske faser af bordsamlingsprocessen.

Placér rammen på bordet med forsiden nedad i det sted, hvor du i sidste ende skal placere dit bord. Sørg for at have 5 fods clearance på alle sider for at sikre, at der er plads til alle skud.

Fastgør bordbenene, stram boltene sikkert med stikkontakten og vip bordet over, så det er nu højre side op.

Før midten skifer på plads på bordet først. Centret skifer er det stykke med lommer skåret ud i midten af ​​modsatte sider, i modsætning til hjørnerne af skifer. Placer kun de udvendige skiver, efter at du har centreret skifer på plads.

Skru skiverne på plads.

Brug blowtorch til at smelte voks, fyld alle sømme, skrue huller og dings i skifer med voks. Påfør nok voks til overfyldning af revnerne, og brug derefter maleskraberen til at skrabe af overskydende voks, hvilket resulterer i en plan overflade.

Med skifer på plads, er dit bord klar til professionelt filt arbejde. Feltning af et bord er en kompliceret proces i bordmontage, og professionel installation anbefales stærkt.

Når din bord er blevet filtet, kan du feste skinnerne og dit bord er klar til at spille.

Del:
Kommentarer