SĂĄdan monteres en blodtryksmanchet

SĂĄdan monteres en blodtryksmanchet

En blodtryksmanchet er et stykke medicinsk udstyr, der bruges til at måle individets blodtryk. Den indeholder flere individuelle dele og må muligvis monteres før brug. En blodtryksmanchet består af en manchet (eller ærme), en meter, en inflationspære og slanger, som forbinder alt sammen. At vide, hvordan man lægger en blodtryksmanchet sammen kan hjælpe en person til at erstatte brudte eller slidte stykker, når det er nødvendigt.

Saml manchetten. Find stedet på bunden af ​​manchetten, hvor slangerne fastgøres. Slangerne forbinder side om side. Fastgør dem til blodtryksmanchetten og træk forsigtigt for at sikre, at de er fastgjort.

Fastgør inflationspæren. Tilslut en slange til inflationspæren ved at placere slangens åbne ende over stikket og skubbe den ned, indtil den er fastgjort. Træk forsigtigt på inflationspæren for at kontrollere, at den er fastgjort til slangen. Inflationen pære kan enten have en håndtag eller skrue, der tillader luften at blive holdt i manchetten og derefter frigives. Håndtaget vil have to positioner; en for at lade manchetten holde luften og en til at frigive luften. Hvis inflationspæren bruger en skrue, vil den stramme og holde luften, når den skrues i en retning, og frigør luften, når den skrues i modsat retning.

Fastgør måleren. Måleren, som normalt er rund i form, vil have et metal eller plast stykke, der rager ud fra den ene ende. Fastgør måleren til manchetten ved at forbinde den resterende slange og skub den åbne ende af slangen op og over den udragende del af måleren. Træk forsigtigt på måleren for at sikre, at den er fastgjort sikkert.

Test blodtryksmanchetten for at sikre, at den fungerer korrekt.

Del:
Kommentarer