Sådan Mold et mundstykke

Sådan Mold et mundstykke

Sports mundstykker, også kaldet mundvagter, bæres under kontakt sportsaktiviteter. De reducerer skader på brugerens tænder og bløde ansigtsvæv og forhindrer nogle hjernerystelser, ifølge Family Gentle Dental Care i Nebraska. Har din tandlæge brugerdefineret-lav et mundstykke til dig, eller køb et koge- og bidemundstykke fra en sportsbutik og skub dine egne. Den amerikanske tandlægeforening mener, at skræddersyede mundstykker er mest effektive, men siger at koge-og-bid mundstykker "kan være effektive, hvis de passer godt, bæres ordentligt og forbliver på plads."

Kog en lille gryde vand.

Fyld en lille skål med koldt vand fra vandet, mens du venter på, at puljen vand koger.

Tag fat i mundstykket med stroppen. Dyp mundstykkets krop i kogende vand, mens du holder fat i båndet. Hold mundstykket i vandet i 30 sekunder eller som angivet af fabrikanten.

Træk mundstykket ud af kogende vand efter 30 sekunder eller som angivet af fabrikanten og læg det straks i skål med koldt vand. Hold mundstykket i koldt vand i den tid, der er rettet af producenten, hvilket normalt er et til tre sekunder.

Sæt mundstykket i munden straks efter at du har fjernet det fra det kolde vand. Arbejd hurtigt for at få mundstykket i den rigtige position, inden materialet hærder. Placer mundstykket helt i munden, så dine rygtænder er dækket. Juster mundstykket, så dine tænder sidder inde i trugene. Brug dine fingre om nødvendigt for at justere mundstykket på plads. Bide ned på mundstykket fast, men ikke svært, at lave et aftryk af dine tænder.

Fjern mundstykket fra munden og sæt det tilbage i kogende vand i to sekunder, mens du holder fat i båndet.

Træk mundstykket ud af kogende vand og giv det en hurtig omrystning for at fjerne overskydende vand. Sæt mundstykket hurtigt i munden, juster det så det sidder helt ind i munden og dækker dine tænder og bider igen. Placer din pegefinger og tommelfinger i munden, mens du fortsætter med at bide ned på mundstykket og tryk ned mundstykket mod alle dine tænder.

Fjern mundstykket fra munden og hold det under rindende vand i 10 sekunder.

Submere mundstykket i skålen med koldt vand og lad det køle af og sæt i to minutter.

Fjern det sætte mundstykke fra det kolde vand. Placer det igen i munden og tag mærke til eventuelle skarpe eller ubehagelige områder. Fjern mundstykket fra munden og afskær skarpe eller ubehagelige områder ved hjælp af et par saks.

Del:
Kommentarer