Sådan modificeres fælles yogaposer for knæskader

Sådan modificeres fælles yogaposer for knæskader

Hvis du indtaster dine yoga træning med knæsmerter, behøver du ikke at lide under din praksis. I stedet skal du støtte dine knæ i nogle poser med rekvisitter som bolster, blokke og tæpper, indtil du genopbygger din styrke. Andre poser er modificeret for at reducere belastningen på leddet, indtil din knæskade forbedres. Dine knæ kan forværres ved for meget bøjning eller ved overretting, så før du begynder din yoga session, skal du tale med en læge for at sikre, at du ikke genopleder dit knæ gennem træning.

Giv ekstra support

Dine knæ er en delikat fælles. Nogle gange, for at reducere smerte, har de brug for støtte fra et blødt tæppe, håndklæde eller pude, der almindeligvis betegnes som en forstærker. Bolster er tilgængelige i forskellige former og størrelser for at understøtte mange yogapositioner. For eksempel i børns pose, hvor du er på dine skinner med din pande på måtten, skal du lægge en pude eller styrke mellem din røv og dine hæle for at reducere knæets bøjning og mindske stress. Under duen udgør, hvor den nederste halvdel af dit højre ben hviler på gulvet foran dig og dit venstre ben ligger bag dig, hvil dit højre ben på en bolster eller foldet tæppe for ekstra støtte.

Placer et tæppe under dine bøjede knæ, når du sidder på gulvet under hoved-til-knæ fremad bøjning udgør for at reducere belastningen på leddene. Når du udfører Hero pose, hvor dine skind er på gulvet, skal du hvile ryggen på toppen af ​​et forstærket eller foldet tæppe for at reducere bøjningen i dine knæ. Andre modifikationer omfatter knælende på tæpper eller rullede håndklæder under poser som King Pigeon, Low Lunge eller Gate poser, hvor du knæler på det ene ben og glæder den anden ud til din side.

Begræns bevægelsesområde

Hvis du ikke har adgang til bløde understøtninger, skal du begrænse bevægelsesområdet i dine poser for at reducere knæet. For eksempel skal du ikke bøje dit knæ helt i et sidde hoved-til-knæ og ikke forsøge at placere din sål mod det modsatte indre lår. Under Bridge udgør grænsen, hvor højt du hæver dine hofter for at reducere trykket på dine knæ. Du kan også udvide rummet mellem dine ben. Mens du sidder i Perfect posere, i stedet for at bøje dine knæ og krydse dine ben foran dig, som kan være smertefuldt på dine knæ, skal du holde dine ben bredt - ikke bøje dine knæ hele vejen - med dine fødder lidt væk fra du. Undgå at overextender dine knæ ved at holde dem let bøjede under stående poser som f.eks. Bjerg-, fremadbøjning-, trekants-, pyramid- og højrevinkelstilling, hvor du foldes frem til din overkrop er parallel med gulvet. Læs bøjningen i dine knæ under ben-up-the-wall poser, om dine ben er sammen eller fra hinanden. Når du ligger på ryggen med et ben lige på gulvet og det andet knæ holder brystet i Half Wind-Releasing pose, også kaldet knæ til brystet, holder du på lårets bagside i stedet for din skinne for at reducere trykket på knæet.

Brug en stol

Hvis din knæskade forhindrer dig i at udøve yoga, og du vender tilbage til din træning, skal du bruge en stol til at understøtte dine stillinger. Udfør Warrior udgør mens du sidder i en stol for at tage vægten væk fra dine knæ - drej lidt sidelæns, bøj ​​dit forreste knæ og ret rygbenet. Udfør en siddende bjergpos, hvor du sidder højt og koncentrerer sig om din kropsholdning, eller udfører Forward Bend og Chair udgør ved at udvide dine arme ud foran dig. Når dine knæ er i stand til at understøtte din kropsvægt, skal du fortsætte med at bruge stolen fra stående stilling. Stil sidelæns og læg den ene hånd på bagsiden af ​​stolen under din Warrior-rækkefølge, læg begge hænder på stolen tilbage under Forward Bend og hold fast på stolen til balance under træposition, hvor du støtter din vægt på en fod og placerer den andre mod din skinne eller lår, indtil dine knæ er stærke og smerten er væk.

Glem ikke blokke

Yoga blokke er en solid prop for at begrænse dit bevægelsesområde og reducere knæstammen. Du kan bruge blokke ved siden af ​​dine knæ eller under dine hænder. For eksempel placere en blok under hvert knæ i Lotus og Cobbler satser, når du sidder med dine ben er krydsede, for at reducere tyngdekraften på dine knæ. Rest en blok mellem din røv og dine hæle, når knæle under Hero og Lion udgør at begrænse bøjningen i dine knæ og reducere belastningen på leddet. Hvis dine knæ overleverer, når du ligger fladt på ryggen under Corpse, skal du placere en blok under hvert knæ for at få støtte. Hvis de overstiger under poser som Forward Fold, hvor du står og foldes frem fra taljen, skal du placere dine hænder på blokkene for at begrænse bevægelsesområdet. Du kan også bruge blokken under begge hænder, mens duer udgør for at tage trykket fra knæene og støtte mere af din vægt i dine arme.

Del:
Kommentarer