Sådan mødes Tiger Woods

Sådan mødes Tiger Woods

Tiger Woods kan meget vel være den eneste golfspiller, der er blevet et husstands navn. Kendt så meget for sin charme og energi som han er for hans talent på grønt, er Woods blevet en berømthed i sig selv. Født i 1975, er han den yngste spiller nogensinde at vinde alle de store golftitler og en af ​​de rigeste atleter i verden. For dem der drømmer om at møde Woods personligt, kan vejen fremover være lidt vanskelig, men der er nogle ting, du kan gøre for at forbedre dine chancer.

Hang rundt Tiger Woods foretrukne steder. Mens du ikke ønsker at blive anklaget for stalking, går i nærheden af ​​Woods 'kvarter i Isleworth i Orlando, Florida, risikerer du at køre ind i ham. Tiger har også hjem i Jupiter Island, Florida, Jackson, Wyoming og Sverige.

Tag et seminar eller deltage i et foredrag. Tiger Woods tilbyder ofte præsentationer i alt fra golfteknikker til motiverende taler. Hans officielle hjemmeside lister ofte på de steder, hvor han vil præsentere sig i god tid, så du kan planlægge i overensstemmelse hermed. Webstedet tilbyder også sin turplan, herunder kommende spil og specielle præsentationer.

Besøg en større golf turnering. Woods deltager ofte i PGA tour turneringen og US Open Championship, der holdes årligt i en samlet periode på 45 uger. Du kan få nøjagtige datoer for alle spil, herunder navnene på de spillere, der vil være der, ved at besøge den officielle PGA-hjemmeside. Billetter til turneringerne sælger ofte i god tid før spillene, så sørg for at lave de rigtige reservationer, hvis du rejser langt for at se Woods.

Deltag i en af ​​Tiger Woods mange velgørenhedsbegivenheder, såsom TigerJams (benefit concerts) eller Tiger Woods Learning Center-fordelsprogrammerne for dårligt stillede unge. Tiger overvåger personligt det meste af arbejdet i hans velgørenhedsstiftelse, så han er ofte til stede under særlige arrangementer og præsentationer.

Del:
Kommentarer