Sådan mildner du Lacrosse Mesh

Sådan mildner du Lacrosse Mesh

Nye lacrosse pinde har et slidstærk nylonnet. Men de hårde tråde er født stive og hoppende, hvilket gør bolden svært at fange. Du kan øve med din nye pind, indtil en lomme går ind i nettet, eller du kan fremskynde processen. Få en lacrosse bold, lomme pounder, varmt vand, en spand og noget blødgøringsmiddel til at hjælpe med at smede din lomme.

Pund det

Klem en lacrosse bold mellem en udvidet tommel og fingre væk fra din håndflade. Pund bolden igen i begge sider af nettet i et par minutter. Hæld en lille mængde varmt vand over trådene og få lommen pounder; et specielt designet mallet med et lacrosse kuglehoved. Sæt nettet med pounderen på begge sider, indtil du kan danne en god lomme. Stop her, hvis du kan lide lommen, du har dannet eller fortsæt med stofblødgøringsmiddel til en endnu mere fleksibel maske.

Gør det fleksibelt

Placer din lacrosse stick op og ned i en spand. Fyld en spand med lige nok varmt vand til at dække masken og bland i 1 kop blødgøringsmiddel. Lad det sidde i 20 minutter, træk pinden fra blandingen og skyll under rindende vand. Blødgøreren skal give dig et blødt net med en behagelig lugt klar til at blive dannet i en lomme.

Del:
Kommentarer