Sådan midlertidigt lindre forstoppelse med sæbe (home Remedy)

Sådan midlertidigt lindre forstoppelse med sæbe (home Remedy)

Der er mange mennesker, der lider af hårde og smertefulde afføring mindst en gang i deres levetid. Mange afføringsmidler er tilgængelige i skranken og som receptpligtig medicin. Men folk har tendens til at udvikle afhængighed af disse stoffer. Denne artikel fortæller om et hjem middel til midlertidigt at lindre forstoppelse effektivt ved hjælp af sæbe.

Dette hjem afhjælpning er kun for midlertidigt lindre forstoppelse. Det vil stimulere anusområdet til at hjælpe med at afværge. Det vil ikke helbrede kronisk forstoppelse. Men vaskebjælkebjælken er meget effektiv til at hjælpe patienten med hurtigt at frigøre fæces på kort tid.

Vælg et mærke af vaskesæbe som Zote brand sæbe; Brug ikke duftende sæbestænger beregnet til vask af dine hænder og krop. Vaskeri sæbe barer bør anvendes til det formål, der er beskrevet nedenfor.

Skær sæbe i et lille stykke, der er tykkelsen af ​​patientens pinkie. Våd det med vand for at blødgøre kanterne. Det er vigtigt at sikre, at sæbe er våd for nem indføring i endetarmen.

Vask forsigtigt åbningen anus med noget vand eller vandbaseret smøring og langsomt indsætte sæbe i endetarmen. Hold sæbe ind der i flere minutter, så kropstemperaturen smelter sæbet for korrekt stimulation og skålbevægelse.

Som sæbet smelter, vil du begynde at føle smerte i underlivet, og du vil straks gå på toilettet. Det er vigtigt at holde det ind i et stykke tid, indtil du ved, at du ikke kan holde det længere.

Del:
Kommentarer