Sådan meditere korrekt

Sådan meditere korrekt

Meditation hjælper dig med at opnå indre fred og fokus, uanset om du gør det for åndelige eller selvhelbredende grunde. Når du ved, hvordan du mediterer ordentligt, kan du slappe af og åbne dit sind til de meditative resultater, du har til formål at opnå. At vide, hvordan man mediterer ordentligt, er ikke noget, der nødvendigvis kræver en set-in-stone teknik, men efter nogle grundlæggende retningslinjer kan du finde det rigtige og rette for din egen meditationsrejse.

Vælg et roligt område, der er uforstyrret af venner, familiemedlemmer eller fremmede. Dette område kan være dit soveværelse, dit badeværelse i badetid eller et afsides sted i naturen. Så længe du har dette område helt til dig selv, længe nok til at meditere, så er det tilstrækkeligt.

Forbered dit område med elementer, der forbedrer dit fokus. Lys stearinlys og sluk for enhver kunstig belysning i rummet. Kunstig belysning er hård og distraherende, mens stearinlys kan hjælpe dig med at fokusere. Dimmelygten er også nyttig til afslapning under meditationen.

Lys røgelse, hvis behagelige dufte hjælper dig med at slappe af mens du mediterer. Hvis du ønsker at mægle til bestemte formål, kan den røgelse du bruger, gøre en forskel. For eksempel tror åndelige eksperter salvie røgelse afværge negativ energi.

Kom godt på din pude, sofa eller anden blød overflade. Du må ikke sidde hvor som helst, hvor det er svært at være behageligt, fordi det vil bryde din meditative koncentration.

Fokuser på noget i dit område, hvor dine øjne er behagelige, som f.eks. En lysflamme eller noget skinnende. Eller fokus på ingenting overhovedet. Luk dine øjne, når du har fokus, og ånde dybt ind. Udånder dit dybe åndedræt med en whoosh, bevidst at tage mærke til dine åndemønstre. Prøv at trække vejret fra din membran, som ligger i bunden af ​​dine lunger. Denne form for vejrtrækning hjælper dig med at forblive balance, og er populær teknik med dem, der mediterer ofte og udøver yoga.

Afspil let musik, hvis det er nødvendigt; Men nogle mennesker foretrækker et helt stille rum. Lyde af naturen kan være nyttigt, og det kan også musikalsk musik med lunefuld stil.

Del:
Kommentarer