Sådan Massage en nedre ryg med disk problemer

Sådan Massage en nedre ryg med disk problemer

Ifølge The Mayo Clinic kan massage være en effektiv behandling for lændesmerter. Mens det er nyttigt at behandle smerten forbundet med en glideskive, giver massagebehandling kun kortvarig relief. Hvis du har en hernieret disk, skal du tale med din læge, inden du får massagebehandling. Sørg for at informere din massage terapeut om den nøjagtige placering af eventuelle diskproblemer, så hun kan undgå at forværre tilstanden.

Tal med din klient. Før du udfører massage, spørg om den specifikke placering og arten af ​​rygskaden. Se om de har fået en læge diagnose, og brug disse oplysninger til at rådgive din behandlingsstrategi.

Få en forstærker klar. Liggende tilbøjelig til et fladt massagebord kan lægge stress på den revne skive og kan forårsage smerte i det skadede område. Hvis din klient udtrykker ubehag, kan du genplacere benene med en forstærker for at reducere stress på rygsøjlen.

Begynd behandlingen. Du skal starte med at opvarme det overfladiske væv med lange væskestrøg. Slap af klienten ved at arbejde hele ryggen, ikke kun området omkring skadesskade.

Undgå dybt arbejde i det skadede område. Hvis du trykker for dybt, kan du forårsage nervesmerter. Teknikker som friktion og dyb kompression bør ikke anvendes på området for skadesskade.

Behandle andre berørte områder. Slipte plader kan lægge pres på nerver, der løber ud af rygsøjlen og ned af benet. Hvis klientens smerte henvises ned i benet eller i andre muskler, skal du sørge for at give disse områder særlig opmærksomhed. Arbej de bageste benmuskler med en kombination af lys, væskestrøg og dybere friktionsarbejde.

Overvej østlige teknikker. Østlige modaliteter, som Shiatsu, arbejder på teorien om, at der er energetiske veje gennem hele kroppen. En stor energetisk vej hviler på begge sider af rygsøjlen. Der er trykpunkter i hele denne meridian, som kan stimuleres med din tommel eller fingre. Mens du bør undgå at stimulere trykpunktet direkte over den skadede disk, kan de andre hjælpe med at genoprette den energiske strøm til området.

Tips

Overvej at bruge varme. Hotpakker kan varme og slappe af vævet omkring skadesskade.

Advarsler

Sørg for at din klient ved at kommunikere. Hvis din klient oplever smerte eller ubehag under behandlingen, bør de vide at tale op. Dette forhindrer yderligere skade på området.

Del:
Kommentarer