Sådan markerer du et Baseball Field

Sådan markerer du et Baseball Field

Mange ting om baseball har ændret sig gennem årene, såsom udstyr og endda nogle regler, men det grundlæggende layout af feltet har været konsistent i over 100 år. Denne konsistens har gjort baseballfeltets dimensioner næsten hellig til fans og spillere i spillet. For at markere et baseball felt skal du være opmærksom på disse dimensioner.

Start med at bestemme, hvor hjemmepladen skal være. Alle dimensioner vil blive baseret på hvor hjemmepladen er placeret.

Placer anden base direkte foran hjemmeplade. Det skal være 127 fod, 3 3/8 inches væk fra hjemmeplade.

Markér første og tredje base. Første og tredje base skal begge være 90 fod fra hjemmeplade og 90 fod fra anden base. Så længe anden base er nøjagtigt 127 fod, 3 3/8 tommer fra hjemmeplade i en lige linje, skal alle baser være 90 fod fra hinanden, og layoutet skal danne en diamantform på baseballbanen.

Sæt pitching gummi 60 fod 6 inches væk fra hjemmet plade.

Tegn de foul linjer. Ved hjælp af pulveriseret kridt skal du tegne en lige linje fra hjemmepladsens forreste hjørne til den udvendige kant af første base og derefter på den anden side gøre det samme med tredje bund. Fortsæt den lige linje ud i udmarken, indtil den når hegnet.

Overvej at tilføje smuds bokse til layoutet af baseball feltet. Batterens kasser er kasser på hver side af hjemmeplade, 4 fod bred og 6 fod lang, hvilket angiver, hvor batteren skal stå. Hvis du gør dette, skal du rette op på den forkerte linje med hjørnet af hjemmeplade, men begynder at tegne linjen i hjørnet af batterens boks i stedet.

Giv de første og tredje base trænere et sted at stå. Tegn bokse i ugyldigt område ved første base og ved tredje base. Der er ingen officiel udpeget størrelse, en coachens kasse skal være.

Del:
Kommentarer