Sådan måles TED-slangen

Sådan måles TED-slangen

TED slanger er elastiske strømper bæret til forebyggelse af blodpropper i benene. Akronymet TED står for Thrombo Embolic Deterrent. Blodpropper kan forekomme hos bedbundne patienter eller dem, der har nedsat aktivitet på grund af sygdom eller kirurgi. TED-slanger komprimerer skibene i benene og mindsker chancerne for blodpropper, indtil du kan vende tilbage til dit normale aktivitetsniveau. Tilpasningen af ​​TED-slangen er meget vigtig for at de kan arbejde mest effektivt. Korrekt måling skal finde sted for at sikre den rette specifikke pasform for hver patient. Ved at følge disse trin er det muligt at måle TED slangen korrekt.

Instruktioner

Mål kaliens omkreds, mens du står ved hjælp af fleksibel målebånd. Placer fleksibelt målebånd omkring det bredeste område af din kalv og skriv ned måling på notesblokken.

Mål fra bunden af ​​hælen til knæets fold, og placer den fleksible målebånd langs kælderen. Skriv ned måling på notesblokken. Dette er kun til korrekt limning af knæhøj TED-slange.

Mål fra bunden af ​​hælen til bunden af ​​skinkerne, og placer den fleksible målebånd langs benets bagside. Dette er kun til korrekt limning af lårhøj TED-slange.

Sammenlign dine målinger til størrelsestabellen, som leveres af den TED-slangeproducent, du har valgt. Vælg den korrekte størrelse i henhold til dine målinger.

Tips

Mål hvert ben og få separate aflæsninger for hver, da målingerne kan variere fra ben til ben og kræver forskellige TED slanger.

Måle ben om morgenen, da hævelsen har tendens til at stige hele dagen og kunne ændre målinger.

Advarsler

Pas på tegn og symptomer på thrombophlebitis som følge af blodpropper i benet.

Del:
Kommentarer