Sådan måles Team Performance

Sådan måles Team Performance

Måling af holdets præstation går langt ud over et mesterskabs trofæ. Teknikker fra erhvervslivet for at evaluere holdets præstationer kan anvendes til sportshold for at afgøre, om enkeltpersoner og holdet som helhed klarer sig godt, og hvad de skal styrke. Afhængig af sporten vil der være forskellige faktorer at måle. En baseball spiller ser på at slå procent, en basketball spiller ser på rebounds og et track team ser på hastighed. Der er dog nogle underliggende faktorer, som kan måle overordnede holdresultater.

Definer, samle, træne, evaluere

Definer dine mål. I den lille liga kan individuelt spilletid være noget, du vil måle, med det mål at få hvert barn til at lege i et bestemt antal minutter. Andre sportsværdier hastighed, point eller defensiv statistik. Dine værdier kan ændre sig inden for en sæson eller over tid. Et hold kan konsekvent vinde, men det betyder ikke, at de ikke har noget at forbedre. De vil måske have et mål at reducere fejl, forbedre forsvar eller arbejde for yderligere at forbedre scoring.

Analysér andre hold til sammenligning. En høj score, særlig dygtighed eller god præstation kan være i forhold til tiden og de involverede personer. Et krogskud var en standard færdighed for alle professionelle basketballspillere. Nu er slam dunks mere populære. Maratontider for mænd og kvinder blev registreret på omkring 2 timer, 58 minutter fra 1890-1910. Mere for nylig er optagelsestiderne tættere på 2 timer og 4 minutter. Du vil sammenligne dit hold og dine individer med andre, der spiller det samme spil på samme tid.

Bestem om du skal samle data over et spil, halvdelen af ​​sæsonen eller en anden tidsramme. Hvis du samler data for en hel sæson, så kan du sammenligne det næste år med den sidste.

Sammenlign kun som stillinger. Visse sportsgrene har forskellige "jobbeskrivelser" og forskellige mål for forskellige positioner. Målene for en quarterback er forskellige fra en punter. Du kan kun sammenligne din quarterback med andre quarterbacks eller hvordan denne person har spillet i tidligere tider. Ved at kombinere hver positions statistik kan du sammenligne dit hold med andre. For eksempel, hvis din quarterback fuldender 50 procent af sine passeringer og din punter gør 20 procent af hans feltmål forsøg, skal du sammenligne disse statistikker med andre hold for at se om din quarterback er svag eller din specialholds spiller har brug for mere arbejde.

Bestem hvilke faktorer der kan forårsage gode eller dårlige præstationsområder. Flere undersøgelser (citeret i Journal of Sport Behavior, Vol. 18, 1995) viser, at problemer i forbindelse med tab af lederskab kan medføre dårlig præstation. For eksempel, hvis en træner eller stjernespiller slutter, kan holdene udføre dårligt. Hvis de fortsætter med at udføre dårligt, kan den næste træner blive bedt om at forlade. Dette fører til en dårlig præstationscyklus. Traumatiske begivenheder som 9/11 og bestemte tider af året, som f.eks. Afsluttende eksamenstid for studerende, kan også være årsager til lavere score.

Byg et træningsprogram. Oplysningerne fra sammenligninger vil hjælpe dig med at bestemme om svagheden er forseelse eller forsvar, så du kan derefter fokusere træning i overensstemmelse hermed. Mange gange trænere skal vende sig til tredjeparter som fysiske trænere, ernæringseksperter eller teampsykologer for at skabe en træningsplan for at forbedre præstationen.

Indstil en tid til at evaluere resultaterne. Hvis dit forsvar var svagt og træningen fokuserede på bedre rebounding, kan du analysere statistikker fra de næste par spil for at afgøre, om dine spillere forbedres. Et enkelt møde eller spil kan ikke bruges til at bestemme om dine spillere har lært deres lektioner. Som enhver atlet og fan ved, er der gode dage og dårlige dage. Det vigtige at måle er holdtendenser, ikke arrangementer. Teamets præstationer skal konstant løbe igennem denne cyklus med det formål at forblive konkurrencedygtig og konstant forbedre.

Del:
Kommentarer