Sådan måles Stirrup Size

Sådan måles Stirrup Size

At vælge omstødning kræver en forståelse for den slags ridning, som du gør, som at hoppe, roping, sidelads eller racing. Stirrups tilbyder forskellige funktioner, såsom sikkerhedsudslip, der gør det muligt for foden at løsne sig i en vis vinkel i tilfælde af et fald. Stirrups kommer også i forskellige former, herunder smalle oxbowbøjler, der giver en stram pasform til små fødder eller svær ridning under colt-breaking. Bred og dyb roperbøjle, der bæres under vestlige ridning, giver mere fodbevægelse. Uanset hvilken type rulle du har brug for, iført den korrekte støvle og stivstørrelsen giver komfort og sikkerhed for rytteren ved at stabilisere foden og vægten.

Bring eller bære dine ridestøvler, når du måler din fod til ophæng. Brug ridestøvler, der har en tyk hæl, fordi hælen giver trækkraft. Støvler med en hæl kan forhindre fald eller skade, hvilket forhindrer din fod i at glide igennem omrøringen, hvis din hest gør en pludselig bevægelse.

Mål den bredeste del af din fod i tommer med målebånd fra side til side med dine støvler på. Tilføj en til to inches på din måling for at tage højde for en tommer eller en halv tommer slap på begge sider af dine ophæng, baseret på din præference og ridestil. Det ekstra rum giver dig mulighed for at passe din fod ind og ud af stiften, der giver bevægelse, når du kører eller fodfrigørelse, når du falder.

Placer din støvler i stiften tæt på din størrelse. Stirrup størrelser varierer fra 4 til 4,25 inches for børn eller voksne med små fødder, 4,5 inches for en mellemfod og 4,75 til 5 inches for en stor eller ekstra stor fod.

Test dine stirrups under ridning. Dine fødder skal sidde midt i stirrupet uden at skifte mod siderne, og stirrupet skal føle sig godt tilpas på dine fødder og mod dine ben.

Del:
Kommentarer