Sådan måles Rollerblade Wheel Size

Sådan måles Rollerblade Wheel Size

Hvis hjulene på din rulleskøjter (inlineskøjter) virker slidt eller du ikke kan gå så hurtigt som du vil, er det tid til nye hjul. Der er mange valg at vælge imellem. Du kan købe den nøjagtige type udskiftningshjul som før, eller prøv noget andet for at forbedre oplevelsen. Uanset hvilken rulleskøjtelhjul du vælger, skal du vælge de rigtige hjul baseret på evneniveau og skøjteløbsstil.

Vælg nye hjul baseret på disse fem faktorer: kropsvægt, skøjteløb stil, hastighed komfort, evne og skøjteløb overfladen. Se brugervejledningen eller gå direkte til fabrikantens websted for at finde specifikationerne for hjulet, som din skate kan rumme. Hjul sorter er tilgængelige for aggressive, hockey, rekreative, fitness og træning og fart.

Brug et målebånd eller linjal til at måle ydersiden af ​​hjulets diameter. Dimensioner er i millimeter i stedet for tommer. Derefter måles mellemrummet mellem hjulene på det nærmeste punkt. Jo større hjulstørrelsen er, desto hurtigere vil skøjten være. Bemærk, at større hjul er mindre stabile. En avanceret skating evne anbefales stærkt; bedst egnet til racers.

Vælg en hjulstørrelse fra 70 til 80 millimeter, hvis du skater for rekreation og fitness. Denne standard og mest populære hjulstørrelse giver god manøvredygtighed og hastighed.

Kig på forskellige hjulmodstande. Basér din beslutning på årstiden og den overflade, du normalt skater på. Rollerblade hjul er normalt lavet af polyurethan, som giver mulighed for forskellig tykkelse og hjulhårdhed. Dens soliditet måles i durometre; Jo lavere tallet jo blødere hjulet. Et blødere hjul giver mere på overflader, der er bedst egnet til vinteren og en glattere tur. Hårde hjul er overlegen i sommermånederne.

Vær opmærksom på brevet efter hjulstørrelsen, når du udforsker markeringer. For eksempel går 82A hjul godt med udendørs hockey rulleskøjter. Et aggressivt rulleskivehjul kan måle 56 mm x 88A.

Del:
Kommentarer