Sådan måler man højden af ​​et basketballmål

Sådan måler man højden af ​​et basketballmål

Mens justerbare basketball mål er fremstillet for at give spillere mulighed for at ændre højden af ​​fælgen, er der en standard højde for alle niveauer af organiseret leg: Feltet skal være 10 meter væk fra jorden. Dette var højden oprindeligt sat, da James Naismith slog op ferskenkurve i to ender af et gymnasium i Springfield, Mass., I 1891, og det er samme højde, som Kobe Bryant dunker over sine modstandere på en stålfælge i dagens kamp. Der er et par metoder, du kan bruge til at sikre, at du spiller spillet med reguleringsfelthøjden.

Brug af en målebånd

Sæt stigen under og lige til den ene side af basketfeltet.

Klatre stigen og læg en målestok over fælgen, så der er et tydeligt midtpunkt på målestokken fra den ene side af fælgen til den anden. Diameteren af ​​en fælg er 18 tommer, så du kan for eksempel indstille 3-tommers mærket på målestokken på den ene side af fælgen og 21 tommers mærket på den anden. Afstanden mellem de to mærker skal være 18 tommer for at sikre, at du måler diameteren korrekt. Midterpunktet i dette scenario ville være 12-tommers mark, da det er 9 tommer fra begge sider.

Mål afstanden fra 12-tommers mærket på undersiden af ​​målestokken til jorden ved hjælp af målebåndet og hjælp fra din assistent. Dette giver dig den nøjagtige højde. Selvom det lader sig muligt at måle fra den ene side af fælgen, bestemmer forskrifterne, at højden skal måles midt i målet.

Brug af en Plumb Bob

Vedhæft en 11 fods streng til en plumb bob.

Sæt målestokken over fælgen på samme måde som ovenfor.

Hold den unattached ende af strengen til midpoint mærket på undersiden af ​​målestokken og slip den anden ende med plumb bob. Træk strenget op, indtil bunden af ​​plumb bob er bare at komme i kontakt med jorden.

Marker punktet på strengen, hvor det rører midtpunktet på målestokken.

Mål strenget fra det mærke du lavede til enden af ​​plumb bob for at få højden af ​​fælgen.

Del:
Kommentarer