SĂĄdan male en batting hjelm

SĂĄdan male en batting hjelm

Maling af en hjelm kan være af sikkerhedsmæssige årsager såvel som æstetiske årsager. Gamle battinghjelme kan være tilbøjelige til at tørre og revne, hvilket er farligt, hvis en hjelm rammes af en kugle kastet med høj hastighed. En pænt malet battinghjelm ser godt ud, og kan endda give en smør en mental kant mod en krukke.

Forbered din gamle hjelm

Forbered battinghjelmen til maling ved at rengøre den grundigt. Brug en skruetrækker til at fjerne ansigtsmasken, og rengør de områder, hvor ansigtsmasken blev angrebet. Brug derefter en højintensiv rengøringsmiddel til at rense hjelmens yderside. Skyl det og tør det med et rent, tørt håndklæde.

Undersøg hjelmen for skade. Hvis du ser buler eller revner, skal du fylde dem. Epoxy af høj kvalitet er god til små dinger eller revner, og Super Glue virker for større revner. Lad epoxy eller lim tørre, og brug derefter sandpapir til at glatte det ud. Brug groft sandpapir først og færdig med fint sandpapir.

Mal hele hjelmen hvid med primermaling. Sørg for, at malingen er glat.

Lad hjelmen tørre på et køligt, tørt, støvfrit sted i mindst tre timer.

Tilføj noget tegn til det ved at male på et design. Du kan lave en flammebærende lynbolt, en tænderbjørn eller hvad du helst vil male.

Afslut med et glanslag for at gøre det skinnende og gøre malingsjobbet længere.

Del:
Kommentarer