Sådan læses et Greyhound-program

Sådan læses et Greyhound-program

Mange mennesker vil gerne prøve deres hånd på handicappede greyhound racer, men de finder at dechiffrere et greyhound program for skræmmende. Men hvis du ved hvad du kigger på, kan du hurtigt komme op med nøgleinformationen, du har brug for til at udføre en veluddannet indsats. Denne artikel vil gå dig gennem nogle af de hårdere aspekter ved at læse et greyhound program.

Sådan læses et Greyhound-program

Der er otte vindhunde i et løb, der hver svarer til et afsnit af programmet, der lister deres racingsoplysninger fra en til otte. Der vil være store tal på venstre side af programmet, der viser hvilken hund der kommer ud af hvilket hul i startboksen. Greyhoundets navn vil være i fed skrift til højre for det nummer.

Under vindhundens navn finder du data, der fortæller dig hvilken farve det er, dets køn, fødselsdag og endelig forældrene og hvem der ejer det. For eksempel vil en brindle og hvid farvet kvinde født den 18. april 2006, der er af A Bar Tahoe med Aberfan som moder og ejes af James Allen, have nedenstående navn: W.BD. F, 04/18/06. En Bar Tahoe-Aberfan. Dette giver dig mulighed for hurtigt at beregne hundens alder, som for en handicapper er den vigtigste del af disse oplysninger.

Til højre for hundens navn finder du to store bogstaver med et tal under det. Brevet angiver den høje og lave klasse, som vindehåret har været i, mens der er sporet, nummeret er en tid i sekunder: den hurtigste tid, denne hund har kørt over den afstand, som løbet er på. Dette er et værdifuldt redskab, når man forsøger at finde ud af, hvilken hund der er den hurtigste blandt de otte i løbet, og hvis den har haft succes i fortiden, der går op i klasse.

Det store tocifrede nummer i midten af ​​programmet er vindehovedets indstillede vægt. Dette er afgørende for dem, der føler, at nogle hunde løber bedre på en bestemt poundage. Et greyhound skal være inden for et par pounds af sin vægt i en eller anden måde, når den vejes ind inden løbene. Hvis det er for let eller for tungt, vil det ikke være tilladt at løbe. Dette beskytter offentligheden mod enhver hanky-panky, hvor en hund teoretisk kunne køre et løb på 61 pounds og derefter blive fodret tungt, så det ikke vil fungere så godt.

Den egentlige racing linje indeholder alle statistikker fra en hunds indsats i et løb. Overvej følgende: 08 / 13A6 HI 550 F 31.15 61. Dette viser at hunden løb den 13. august. A betyder at det var om eftermiddagen eller matinee-præstationen den dag i modsætning til et E, der viser, at det løb om natten. De 6 angiver, at hunden løb i kortets sjette løb. HI er forkortelsen for Hinsdale Greyhound Park, sporet hvor den løb. 550 er afstanden i værfter løbet blev anfægtet, mens F betyder, at det var et hurtigt spor i modsætning til en M, der viser, at det var mudret. 31.15 er den vindende tid for den pågældende race og 61 er, hvad denne hund vejede for den begivenhed i pund.

Det næste sæt af figurer er, hvad der forvirrer de fleste mennesker, men er faktisk ret nemt at forstå, når du ved hvad de betyder. Et eksempel du kan finde er dette: 2 3 4 2 12. Dette viser, at hunden i dette løb brød fra de to bokse. Det kom ud af kassen tredje ud af de otte vinhunde og gik til første omgang på fjerdepladsen. Ved strækopkaldet var det nu andet og da målstregen blev krydset, var det først med to længder over andenpladsen. Dette sæt tal vil altid blive fulgt af vindhundens faktiske tidspunkt for løbet og en dollarfigur, der angiver, hvad hunden betalte på dollaren, da løbet løber. Et stort bogstav svarende til løbsklassen efterfølges af en kort kommentar, der beskriver hundens indsats. De første tre hunde over linjen afslutter vindhundeprogrammets informationer til det løb.

Del:
Kommentarer