Sådan læses en golf score

Sådan læses en golf score

Beundret af fans i alle aldre rundt om i verden, er golf blandt de eneste sportsgrene, hvor scoringen tælles baglæns. I golf tildeles i modsætning til de fleste sportsgrene lavt antal og negative tal for godt spil, mens højere tal er for spillets tabere. Golfscoren er optaget på et kort, der gør mere end blot tilføj slagtilfælde og kan være en kompliceret proces for en ny til spillet og de forskellige scoringprocedurer.

Bemærk de forskellige rækker på et golf scorecard. Der er rækker for "Par" og for dit antal streger, såvel som for tallene på de 18 forskellige huller.

Marker scoren lavet på hvert hul i hver af de 18 forskellige kolonner ved at bemærke antallet af slag på hullet.

Tilføj scoren for hele runden ved at tilføje antallet af slag på hver af de 18 huller og tilslutte dem i kassen ved slutningen af ​​scorecard. Mange fagfolk skyder omkring 65 slag i en runde, mens de fleste begyndere kan være så høje som 125.

Se på "Par", der er angivet i samme kolonne som hvert hul. Disse par tal angiver antallet af streger, som det skal tage for at afslutte hvert hul, og det kan enten være 3, 4 eller 5.

Træk par nummeret fra antallet af streger du tog for at læse scoren for hvert hul. Hvis parretallet var 4, og du tog 6 slag, bliver din score for hullet angivet som "+2".

Læs din score for hvert hul eller for hele runden ved at se på enten antallet af skud, der er taget, eller ved at beregne scoren over eller under par for hullet eller hele banen.

Del:
Kommentarer