Sådan lærer du gymnastik til begyndere

Sådan lærer du gymnastik til begyndere

En gymnast skal lære det grundlæggende for at kunne flytte til de avancerede niveauer. Samtidig med at blive introduceret til stråle, hvælving, gulv og ujævne barer, lærer gymnasten også at skabe selvtillid. Gymnastik til begyndere læres med en sjov, entusiastisk tilgang. Gymnastik instruktøren vil lære gymnast hvordan man forbedrer styrke, fleksibilitet og koordinering på en ikke-konkurrencedygtig måde.

Begynd, når du vil. Gymnastik til begyndere er for dem med eller uden gymnastikoplevelse. Hvis du vil starte tidligt, begynder begynderklasser normalt mellem 5 og 6 år gamle.

Bliv introduceret til balancestrålen. Denne begivenhed er den mest truende, men med en god instruktør vil gymnasten overvinde sin frygt. Grundlæggende færdigheder på dette apparat omfatter en simpel montering, gå fremad, baglæns og sidelæns.

Kør videre til hvælvet. Nybegyndere vil lære at køre, springe og kvæle på hvælvet. Gymnasten vil også øve på at springe på springbrættet for at få en fornemmelse for det.

Tumble and roll. I gymnastik er gulvøvelsen en favorit. Begynder færdigheder undervises som forreste og bagudruller, hovedstativer, håndstandere og cartwheels. Disse er grundlaget for de mest avancerede færdigheder, så gymnasten behøver at beherske disse teknikker.

Flip over de ujævne stænger. Hver gymnast har at lære at gøre en pull over i begyndelsen gymnastik. Ved at holde på, svinge og slippe væk, praktiseres for at forbedre overkropsstyrken.

Hold den tanke. Selvtillid er stresset i begynder gymnastik. Hver gymnast opfordres til at udføre efter hans bedste evne og derefter skubbe det lidt længere. At tro på sig selv hjælper gymnasten med at overvinde de mest udfordrende præstationer.

Bestræb dig på at være en holdspiller. Udover at arbejde hårdt på selvforbedring, lærer den nybegynder gymnast også hvordan man kan være en holdspiller. Dette er meget vigtigt i de mere avancerede faser af konkurrencen.

Del:
Kommentarer