Sådan lærer du en ung pige at ramme en softball

Sådan lærer du en ung pige at ramme en softball

Softball swing er en kompleks bevægelse, som hjælper med at udvikle styrke, timing og hånd-øje koordinering. Men fordi det er så komplekst, kan det være svært at undervise i en ungdom. Du har brug for en villig ungdom, en passende størrelse softball flagermus, softballs, passende plads og tålmodighed. På grund af den mangfoldighed af kropsdele det kræver at svinge en softball flagermus, er det vigtigt at begynde med det grundlæggende at sætte dig op for en vellykket lektion.

Vellykket opsætning

Vælg et rum for at undervise ungdommen med succes. Mange af dine lokale baseball- og softball-felter vil have udendørs battingburer ved siden af ​​dem, hvilket er et godt sted at undervise en unge. Ellers vil enhver stor udendørs plads gøre - så længe du ikke har noget imod at gå lange afstande for at afhente de battede bolde; det tager længere tid og kan bære på ungens opmærksomhedsspænding.

Sæt spanden omkring 20 meter væk fra røret. Du sidder på spanden, mens du forsigtigt springer kaste softballs på den unge hitter. Dette vil spare din energi, tålmodighed og hjælpe med at holde hovedet stadig, så du kan se ungdommens swing klart, når du kaster bolden.

Opsæt en "L" skærm for at beskytte dig som du smider batting praksis. De fleste baseball og softball felter vil have skærme lavet af reb spredt over en metal ramme, og skærmen vil normalt komme i form af en "L." Skyd skærmen direkte foran dig, så du kan smide bolden rundt på skærmen og holde din krop beskyttet mod slagte bolde.

Sæt en slår tee på hjemmepladen eller hvor din ungdom skal svinge bat. Juster højden på tee så, når bolden hviler på det, sidder bolden på ungdomsbæltespænde.

Forbered den unge

Imponere for den unge, at sikkerhed er nummer et mål i softball, og at softballen ikke er så blød. Fortæl hende, at en hjelm altid skal bæres, og at svingning af en softball-flagermus er kun tilladt, når hun bliver fortalt at gøre det. Selv når det bliver fortalt, skal hun først se sig rundt for at se, at området er klart før svingning.

Vis hende det rigtige greb på flagermus ved at lade hende sprede fingrene ud og vise hende den midterste knæk på fingrene. Så hendes greb håndtaget af flagermus med hænderne rørende; højre hånd øverst til venstre, hvis batteren er højrehåndet og vice versa for venstrehåndede hittere. De midterste knuckler på begge hænder bør gøre en lige linje ned i håndtaget.

Sæt hende den rette afstand væk fra hjemmeplade i batterens kasse. Den rigtige plads i batterens boks er, hvor hun helt kan udvide armene og nå udgangen af ​​strejkeområdet med enden af ​​hendes flagermus. På denne måde får hun fuld diskdækning i konkurrence.

Placer ungdommens fødder ordentligt. Hun skal stå om skulderbredde fra hinanden, men kan være bredere, hvis det er behageligt for ungen. Lad hende bøje knæene lidt for bedre balance.

Få flagermus i den rigtige position. Løft hænderne til omkring brysthøjde nær skulderen længst væk fra krukken. Hendes hænder og albuer bør lave en trekant, med albuerne og armene hyggelige og afslappede.

Tee Work

Instruer ungdommen, at swing er en "pull and punch" bevægelse. Den nederste hånd på flagermusen trækker slagfladen i bat mod bolden, mens øverste hånd slagter gennem bolden. Fortæl hende at følge med med svingen, så flagermuset kommer til et stop rundt om kroppen, der næsten rammer ryggen.

Angiv hende, at de skal træde mod krukken, mens hun holder hovedet og øjnene ned på bolden. Fortæl hende at forestille sig, at der er tre bolde på teen, opstiller den ene lige foran den anden i retning af kannen, og de skal ramme alle tre bolde.

Lær hende for at frigøre hendes hofter for at generere magt. Vis hende, at hun skal smide hendes ryglænfugl ved kande ved svingning. Dette bør tage hendes rygfod ud af jorden ved at følge gennem og tillade hende at følge gennem mere fluidly.

Sæt bolden op på tee og instruer hitteren at svinge, mens du holder øje med hendes udførelse. Du udfører dette trin i mellem hver lektion for mindst 10 gynger. Fokus kun på den nyeste lektion, så ungdommen ikke bliver overvældet eller forvirret.

Live Batting Practice

Tag din plads på spanden bag skærmen. Slog langsomt softballs på hitteren omkring 15 til 20 fod væk. Vær opmærksom på hendes sving og fortæl hende, hvad du skal rette hver 3. til fem kast.

Hav det sjovt. Fortæl ungdommen, at hun skulle forsøge at slå dig, mens du sidder på spanden (husk, du bliver beskyttet af skærmen). Vær opmærksom på hver gang hun rammer dig for positiv forstærkning.

Ved at slå bolden tilbage på krukken, eller ryggen op i midten, er den mest grundlæggende tilgang i softball. Gør dette vil strømline ungdommens tilgang på pladen og hjælpe med at størkne sin mekanik, mens du har det sjovt. Denne enkle mekanisme vil vise dramatisk konkurrenceforbedring.

Del:
Kommentarer