Sådan lærer du en Boot Camp Class

Sådan lærer du en Boot Camp Class

Boot camp klasser får deres inspiration fra militære boot camps. Klasserne varer cirka 45 til 50 minutter, og i løbet af denne tid forbliver dine elever næsten altid, da de flytter fra en øvelse til en anden. Potentielle klassekonstruktioner har ingen begrænsninger, bortset fra din fantasi, da du opretter en blanding af stretching, styrketræning og plyometrisk og cardio øvelser.

Vurder dine studerende

For at hjælpe med at planlægge din klasse skal du udføre fysiske vurderinger før den første session. Vejer hver elev og udfører andre baseline evalueringer, som f.eks. Måling af talje og kropsfedtprocenter. Tilpas derefter dit program til fitnessniveauet i din klasse. Hvis de fleste deltagere har brug for at tabe sig, for eksempel øge tiden brugt på cardio. Hvis nogle deltagere er meget overvægtige, tilbyder de ikke-vægtbærende cardioaktiviteter, som f.eks. Kørestil. Den viden, du får ved at bruge en-til-en-gang med studerende, kan hjælpe dig med at motivere dine elever i løbet af klasserne. Gentag vurderingerne ugentligt. Dette hjælper deltagerne med at se deres fremskridt og hjælper dig med at bedømme, hvorvidt dine elever er på mål for at nå deres mål, og derefter justere dine resterende klasser om nødvendigt. Gør en check i slutningen af ​​sidste klasse, så alle kan vurdere deres resultater. Du kan også bruge dataene til at vurdere din egen præstation som instruktør.

Struktur en klasse

Start klassen med mindst fem minutters lys cardio øvelse, såsom jogging på plads eller hoppetov. Følg dette med dynamiske strækninger med fokus på de store muskelgrupper, din klasse vil arbejde på under træningen. Hoveddelen af ​​din træning vil være et langt kredsløb bestående af en række øvelser udført med lidt eller ingen hvile mellem aktiviteter. Afslut klassen med en fem minutters nedkøling, der kan ligner opvarmningen. Følg dette med statiske strækninger af de muskelgrupper, der trænes i løbet af den primære træning. Tænk på at tilføje nogle sjove hånd i løbet af klassen. Spil paced musik. Har dine elever slid på militærtøj. Inkluder konkurrencedygtige øvelser, såsom relæer.

Få en holdning, det tæller

Bare fordi det hedder "boot camp" betyder det ikke, at du skal være en boresergent. I stedet fokusere på at være positiv og opmuntre dine elever. Lav en positiv kommentar til hver enkelt på et tidspunkt i hver klasse. Dette gør det muligt for dine elever at vide, at du bekymrer dig om deres fremskridt og hjælper med at skabe en indbydende atmosfære. Se eleverne omhyggeligt og foretag korrektioner, når de bruger ukorrekt formular. Tilbyde ros, når de begynder at bruge den rigtige teknik. Dette kan hjælpe dig med at opretholde en optimistisk, ikke-fordømmende tone. Opmuntre dine elever til at dele deres fitness mål med hinanden, enten før eller efter klassen. Hvis du hjælper dine elever med at udvikle gruppekammeratieri, kan de motivere hinanden til at lykkes.

Tag et kig på en prøveklasse

Du kan inkludere stort set enhver øvelse i et boot camp kredsløb, herunder kropsvægt calisthenics og aktiviteter ved hjælp af frie vægte, træningsbånd eller maskiner. Fitness instruktør Leigh Crews for eksempel foreslår et 10-motionskredsløb udført to gange inden for 25 til 27 minutter. Tilbring et minut på hver aktivitet og tage ikke mere end 20 sekunder at flytte mellem stationer. Timing øvelser i stedet for at måle dem ved gentagelser, gør deltagerne i deres eget tempo og gør så mange reps som de kan i løbet af et minut. Besætningenes øvelser omfatter mellemstrækninger kører over små platforme; kettlebell get-ups; hurtige step-ups; sideplanker; Maskin enkeltbenet squats med rækker; modstandsbånd trækoteletter med omvendte lunges; pushups med fødder forhøjet, kombineret med crunches; kettlebell gynger; jump-overs; og side lunges udført på glideskiver. Træningen skal blive mere udfordrende, når klassen skrider frem og deltagere forbedrer deres styrke og konditionering.

Del:
Kommentarer