Sådan lærer du Aikido Online

Sådan lærer du Aikido Online

Aikido er en af ​​de bedste metoder til selvforsvar og en af ​​de sværeste at mestre. At lære personligt fra en sensei (lærer) i en dojo (skole) er ideel. Men med beslutsomhed, opmærksomhed og disciplin kan den dedikerede studerende i Aikido begynde at lære grundlæggende teknikker online.

Sådan lærer du Aikido Online

Find en villig og i stand til partner. Fordi Aikido fokuserer på selvforsvar, har du brug for en partner, der vil simulere angreb. Hvis din partner er som investeret i at lære Aikido som du er, vil du blive omvendt som "uke" (angriberen) og "nage" (forsvareren).

Find en god hjemmeside, der viser nogle grundlæggende Aikido teknikker eller tilbyder online klasser, som aikidotechnique.net. Forsøg at sikre, at webstedet drives af en velrenommeret sensei, og at den giver masser af billeder, video og tekst, så du kan studere på hver teknik.

Find en video om ukemi (falling / rolling) og praktiserer grundlæggende bagud og fremadgående ruller. Øv disse på egen hånd på en mått efter du har varm op, og før du lærer nye teknikker. Begge partnere skal lære ukemi; det er vigtigt for god Aikido.

Start med en teknik. Sørg for at læse beskrivelserne og se videoen af ​​teknikken omhyggeligt mange gange. Øv teknikken langsomt foran computeren, stoppe før veckoen normalt falder. Hvis dit træningsområde er for langt fra din computer, skal du udskrive billeder eller tekst som reference.

Lær de japanske navne til teknikkerne. Dette hjælper dig, når du søger efter flere eksempler på den teknik, du forsøger at lære. Det er også en vigtig del af at lære Aikido.

Øv regelmæssigt, mindst to eller tre gange om ugen i en time.

Læs om filosofien bag Aikido. At kende ideologien bag de træk, du praktiserer, vil forbedre din opmærksomhed, hvilket igen forbedrer din fysiske teknik.

Find et online Aikido samfund. Aikido har en tradition på alle niveauer, der praktiserer sammen, og mere avancerede studerende anser det for en del af deres træning for at hjælpe begyndere. Websites med kommenterede tråde, fora og andre interaktive mellemrum giver dig mulighed for at stille spørgsmål om flere ældre studerende.

Del:
Kommentarer