Sådan løsnes en sciatic nerve

Sådan løsnes en sciatic nerve

Sciatic nerve er den længste nerve i din krop, der løber fra rygmarven til hofterne og ned i hvert ben. Den nervøse nerven kan klæbes af hernierede skiver i ryggen; traume eller nerveskade piriformis syndrom; tumorer presser på nerveen; eller endda en sygdom, såsom spinal stenose. Symptomer på en klemt iskiasnerven omfatter smerter og svaghed, der udstråler fra ryggen ned et eller begge ben, og snurren i fødder og tæer. Behandlinger er tilgængelige for at hjælpe med at frigøre den sciatic nerve.

Se en fysioterapeut for at få ham til at udvikle en øvelsesrutine, der vil strække musklerne i ryggen og benene. Stretching øvelser giver bedre bevægelsesområde og fleksibilitet, lette trykket på den sciatic nerve.

Rådfør dig med en læge for at se, om du skal tage antiinflammatoriske lægemidler for at reducere inflammation og muskelafslappende midler til at slappe af stramme muskler. Betændelse og stive muskler kan bidrage til en knækket sciatic nerve.

Tal med din læge om kortikosteroidinjektioner, givet til placeringen af ​​den nippede nerve. Injektioner reducerer øjeblikkeligt inflammation, der tillader dekompression af nerven og forbedrede symptomer.

Spørg din læge, hvis kirurgi anbefales, hvis konservative behandlinger undlader at lindre komprimering af sciatic nerve. Din kirurg vil udføre en mikrodiskektomi, hvor stykker af hernieret disk, der klemmer den nervevæske, fjernes.

Tips

Følg lægenes anvisninger om, hvordan du tager receptpligtig medicin, og tag ikke mere end den tilladte dosis. Tag receptpligtig medicin med mad, da de kan forårsage mavesmerter.

Advarsler

Kun tre steroidinjektioner kan gives årligt på grund af alvorlige bivirkninger.

Del:
Kommentarer