Sådan løsnes en balisong

Sådan løsnes en balisong

En balisong, som også almindeligvis betegnes som en sommerfuglkniv, er en kniv, hvis klinge er anbragt i parallelle kapper, der er hængslet ved bunden af ​​bladet. De to skeder, når de drejes 180 grader i modsatte retninger på deres hængsler, danner knivens håndtag. Hvis hængslerne på skederne er stive, som de ofte er, når de først købes, kan det være ret svært at vende skederne i deres håndtagsstilling. Løsning af hængslerne vil forbedre den hastighed, hvormed skederne omdannes til håndtag.

Trin 1

Sprøjt smøremidlet på balisongens hængsler.

Trin 2

Hold den ene side af håndtaget i den ene hånd sammen med knivbladet og med den anden side arbejde den anden side af balisonghåndtaget frem og tilbage. Gør noget som 100 frem og tilbage bevægelser.

Trin 3

Skift sider, og arbejd det andet håndtag frem og tilbage. Det er vigtigt at give hvert hængsel omtrent det samme arbejde, så begge sider er lige så løst, så gør også 100 frem og tilbage bevægelser på dette håndtag.

Trin 4

Sprøj mere smøre på hængslerne, og fortsæt med at arbejde håndtagene på denne måde, indtil balisongen er tilfredsstillende løs.

Del:
Kommentarer