Sådan løses Skateboard Trucks

Sådan løses Skateboard Trucks

At slå på en krone kan afhænge af en lille tilpasning til dit skateboards lastbiler. Strammere, stivere lastbiler kræver stor indsats for at dreje, men gør landingstryger glattere; mens løstere laster let. Forsøg lidt, indtil du finder den stil, du nyder.

Trin 1

Find en skate eller unbraconøgle, der passer til din kingpin, som holder lastbilerne på. Da lastbiler kommer i forskellige former og størrelser, skal du måske købe et værktøj designet af fabrikanten til at justere tætheden.

Trin 2

Stram lastbilerne ved at dreje kingpin til højre. Dette giver mulighed for stivere lastbiler. Drej kun Kingpin to eller tre vendinger pr. Justering.

Trin 3

Løsn kingpin'en ved at dreje den til venstre. Dette løsner lastbilerne, hvilket giver dig mere plads til at læne sig til højre og venstre på bordet.

Trin 4

Test lastbilerne, indtil du har den ønskede mængde give i brættet. Placer dit bord på en flad overflade, og læg din fod i midten af ​​dækket. Flyt derefter bordet til venstre og højre. Hvis det føles for løs eller for stramt, skal du dreje kongepinden et par gange mere.

Trin 5

Gentag justering og test, indtil du får den fornemmelse du vil have. Som du skater på dit bord, skal du justere lastbilerne fra tid til anden for at holde dem på det rette niveau. Nogle skatere bærer en skate nøgle med dem, bare hvis deres bestyrelse kræver nødstramning.

Trin 6

Hold møtrikken flush med kingpin, så det vil ikke fungere løs som du skater. Særlige låsemøtrikker er tilgængelige for at forhindre kingpins i at løsne for meget.

Trin 7

Juster hver lastbil på dit skateboard til omtrent samme tæthed, medmindre du har en grund til at gøre det ellers. I slalom har du for eksempel brug for en løs lastbil og en stabil bagvogn, så du kan holde styringen, når du henter fart.

Del:
Kommentarer