Sådan løses en løs skrue i briller

Sådan løses en løs skrue i briller

En ulempe ved at bære briller er, at med de små slid, har de små skruer, der holder rammen sammen, tilbøjelige til at løsne. Der er en nem måde at løse dette på.

Køb et brilleglas reparationssæt. Du kan finde kits på apoteket eller i smykker sektionen for et par dollars. Dette indeholder en lille skruetrækker designet til at passe briller, flere skruer i varierende størrelser, en lille forstørrelsesglas og andre reservedele. Dette kit kommer generelt i en lille plastpose, der passer fint i en taske eller lomme.

Gør nødreparationer, når du ikke har et reparationssæt ved at bruge spidsen af ​​en tynd knivkniv, et papirclips (selv om det er lidt sværere) eller en tynd fingernailfil. Pas på ikke at strippe skruens hoved. Stram til skruen er fast, men undgå overstramning, da du kan fjerne skruen.

Udskift skruer, der løsnes gentagne gange. Dæk dit arbejdsområde med et ark papir for at gøre det lettere at finde faldt skruer. Fjern den gamle skrue, vælg en ny skrue i samme størrelse og indsæt den nye skrue. Grip rammerne og forsigtigt klem dem for at holde rammen på plads. Stram skruen, indtil rammen er fast.

Tips

Undersøg dine briller ugentligt for løse skruer. Brug skruetrækkeren til at stramme skruerne.

Del:
Kommentarer