Sådan løser du en volleyball lækage

Sådan løser du en volleyball lækage

Volleyballens sport blev opfundet i 1895; den nuværende volleyball blev brugt i 1900. På samme måde som cykeldæk har volleyballer en indre blære (som kan udvikle en lækage, der ikke er større end et punkteringshul) dækket af et slidstærkt ydre lag (som kan opdele og til sidst forårsage lækage i det indre blære). I stedet for at købe en ny bold skal du bestemme, hvor lækagen kommer fra. Du kan normalt rette det ved hjælp af nogle få nemme trin.

Lækager på indersiden

Trin 1

Identificer hvor lækagen er ved at nedsænke bolden i en spand vand. Drej langsomt bolden og kig efter bobler i vandet, der kommer fra bolden. Hvis der ikke vises bobler, må du ikke have en lækage og skal blot genopblussen.

Trin 2

Hvis der er en lækage, skal du fylde en sprøjte med atletisk kugleforsegling og indsprøjte tætningsmidlet i volleyballen. Følg producentens anvisninger for mængden af ​​fugemasse, der skal injiceres; typisk 1/2 oz. til 1 oz. tilstrækkeligt. Du kan finde dette tætningsmiddel i sportsforretninger. Nogle tætningsmidler kommer med deres egne indsugningsventiler; du behøver måske ikke din egen. Atletisk kugleforsegling er fleksibel og svarer til den indre blære for at opretholde kuglens sfæriske form.

Trin 3

Indsæt nålen på luftpumpen i bolden og blæs op, indtil bolden når den ønskede hårdhed. Standard PSI for volleyballer spænder fra 4,26 til 4,61.

Trin 4

Bounce bolden flere gange for at teste inflationen.

Splitter på ydersiden

Trin 1

Placer bolden i en spand fuld af vand. Drej bolden, indtil du ser bobler dannes i vandet, på bolden for at vise dig, hvor lækagen er.

Trin 2

Placer fingeren på splittet og fjern bolden fra vandet. Tør området rundt om lækagen og læg et stykke duktape ud for tåre. Brug håndklædet til manuelt at tørre resten af ​​bolden eller lad den lufttørre. Lad området rundt opdelingen tørre helt. Hold båndet på bolden for at markere stedet.

Trin 3

Påfør et tyndt lag af gummicement eller rørformet lim over og omkring split. Du kan finde denne slags lim hjemme forbedring butikker, cykel butikker og mange nærbutikker.

Trin 4

Placér cykeldækplasterne over gummicement eller lim. Tryk ned med dine fingre for at glatte plasteren på bolden. Sørg for at alle kanter er ordentligt fastgjort.

Trin 5

Indsæt luftpumpens nål i volleyballen og blæs den op som ønsket.

Del:
Kommentarer