Sådan løser du en glat yoga mat

Sådan løser du en glat yoga mat

Når du ruller ud, kan din yogamatta samle støv, døde insekter og andre partikler. Kombiner detritus med sved fra en kraftig yoga-øvelse, og din mat kan blive glat. For at undgå at skade dig selv på grund af glidende fødder og hænder skal du regelmæssigt rengøre din måtten.

Trin 1

Tør din yogamåtte med en fugtig klud og en spiseskefuld opvaskemiddel. Efter tørring, lad din mat tørre i tre timer, før du bruger det igen.

Trin 2

Opbevar din yogamatta i en lufttæt taske eller stor beholder. Dette forhindrer støv i at akkumulere på overfladen, hvilket er den mest almindelige årsag til en glat mat.

Trin 3

Vask din yogamåtte i en vaskemaskine med højkvalitets vaskemiddel ved hjælp af varmtvandsindstillingerne. Den konstante spinding af din vaskemaskine kombineret med varmt vand og sæbe vil strække din mat, hvilket gør det tyndere og mindre glat. Sørg for at lufttørre det; læg ikke din yogamåtte i tørretumbleren, da dette vil få det til at krympe.

Trin 4

Sprøjt gnidning af alkohol på din yogamåtte. Hæld nogle gnidende alkohol i en lille sprøjteflaske og sprøjt din mat forsigtigt. Lad det tørre i en time før du bruger den. Alkoholen hærder de små kamme på måtten, hvilket giver dig et bedre greb og mindre af den glatte følelse.

Trin 5

Rul din yogamåtte op og blød den i et stort bassin fyldt med vand og en kop æblecidereddike i en time. Den sure surhedsgrad af eddike vil krympe overfladestofferne i din yogamåtte, så den bliver robust. Æblecidereddike vil også dræbe bakterierne på overfladen.

Del:
Kommentarer