Sådan Longboard Gennem Tight Turns

Sådan Longboard Gennem Tight Turns

Longboards, den lange relative af skateboards, er bygget for at give en behagelig tur, mens du kører længere afstande. På grund af deres længde gør longboards ikke de samme hurtige og kloge manøvrer, for hvilke skateboards er berømte. Longboarding gennem stramme svinger er for eksempel en færdighed, som alle ryttere skal perfektere, hvis de vil ride sikkert på gader, stier og ned ad bakke slalom spor.

Trin 1

Brug en longboard, der måler omkring 39 til 50 inches. Disse longboards er det nemmeste at udføre stramme tændinger og det bedste at bruge, når man lærer hvordan man gør det. Når du har lavet tætte drejninger på dette bord, skal du flytte op til et længere bord.

Trin 2

Se efter brædder, der er bøjet lidt i midten, kaldet "camber", fordi de har et højere tyngdekraft og giver mulighed for hårde, skarpe sving.

Trin 3

Tilpas longboard med hjul, der er klassificeret på 75A til 85A, hvilket betyder, at de er ekstra bløde. Bløde hjul får bedre trækkraft på vejen, som hjælper med at gøre stramme omdrejninger.

Trin 4

Tilnærm den stramme sving med moderat hastighed og forestill dig vinklen på den tur du bliver nødt til at lave rundt om bøjningen.

Trin 5

Tag en bred holdning, med din forreste fod nær næse af brættet og rygfoden tæt på bagvognen. Hold dine knæ bøjede og sørg for, at din overkrop er bøjet ret over dine lår.

Trin 6

Gå ind i svinget ved at synke dine hofter dybt ind i din holdning, som om du er ved at sidde på tavlen. Placer din dominerende hånd på forsiden af ​​brættet. Du kan stabilisere dig selv ved at sætte din modsatte hånd ud og tæt på jorden.

Trin 7

Vend dit hoved og øjne i den retning, du vil gå, og din krop vil følge.

Trin 8

Dip dine tæer frem mod jorden, hvilket vil tage brættet i en skarp drejning i retningen dine tæer peger på. Dip dig hæle tilbage, og du vil blive taget i en tur i den retning, dine hæle peger på.

Del:
Kommentarer