Sådan løftes foden mens du sover

Sådan løftes foden mens du sover

En række forhold fra en brudt ankel til graviditet eller gigt kan nødvendiggøre elevation af din fod. Læger anbefaler typisk at hæve din berørte fod over hjerte niveau for at forhindre hævelse og samling af blod. At hæve din fod i løbet af dagen er let, men det gør du, mens du sover, er lidt mere udfordrende. Det er ikke svært at holde din fod op gennem hele natten, men det kræver at du forstår dine egne søvnmønstre for at sikre en ensartet og korrekt højde af din fod.

Find en fast og støttende pude, hvorpå du kan hvile dine fødder. Undgå fjeder eller dunpuder, som synker let og dermed sænker din forhøjede fod. Puder af hukommelseskum er også et godt valg til et støttende hvilested. Brug en længere king-size pude, hvis det er muligt, da det vil holde din fod forhøjet, hvis du ruller over mens du sover. Hvis det er nødvendigt, trykker du på sagerne af to puder sammen for at opnå den rette højde.

Placer puden under dine knæ, hvilket vil få din fod til at stige. Dit knæ er et naturligt bøjningspunkt i underbenet og et godt sted for forhøjet støtte. Undgå at placere puden under din fod uden at understøtte resten af ​​dit ben, fordi denne opsætning giver unødvendige belastninger på dit ikke-støttede knæ.

Lav fire løkker af pakningstape og læg dem i nederste hjørner af puden. Tryk den klæbende rygpude ind i din madras, før du flytter dit knæ på toppen. Hvis du er en rastløs sovekabine, vil klæbemiddelunderlaget forhindre puden i at glide ud af position mens du sover.

Tips

Selvom kun en fod kræver højde, finder nogle mennesker at hæve begge fødder er en nemmere og mere behagelig holdning til at holde mens du sover.

Del:
Kommentarer