Sådan løftes en handicappet person fra gulvet

Sådan løftes en handicappet person fra gulvet

Løft en handicappet fra gulvet kræver pleje og opmærksomhed. Situationen er ikke let for enten den person, der løfter eller den person, der kræver hjælp. Det er altid vigtigt at huske at du løfter en person, så lad dem holde så stor værdighed som muligt. Hvis nogen er faldet, vil dit instinkt være at løfte dem så hurtigt som muligt, men det er vigtigt at sikre sig, at de ikke er ondt, og at du får dem og dig selv mindst ubehag.

Vurder situationen. Hvis du kender den person, der skal løftes, har du allerede en ide om deres størrelse og vægt og eventuelle medicinske problemer, de måtte have. Hvis en fremmed kræver din hjælp, skal du først tale med dem.

Ret den handicappede og spørg om de er ondt. Hvis der er nogen mulighed for brudte knogler, så prøv ikke at flytte dem, før du har hjælp. Spørg, hvor meget hjælp de har brug for. Kan de stå uden hjælp? Er deres balance påvirket? Det hjælper ingen, hvis du begge falder.

Bøj fra knæene og læg hænderne under den anden persons arme. Du kan føle dig mere behagelig at løfte dem ansigt til ansigt eller bagfra. Spørg dem, hvilken position vil hjælpe dem mere. De vil have mere erfaring med at blive bistået og snakke på en rolig, beroligende måde vil tage noget af stresset ud af situationen.

Hold dine fødder adskilt i bredden af ​​dine skuldre og stram dine maves muskler. Hold ryggen lige og hold dig tæt på personen. Tag belastningen i dine ben og løft personen i én bevægelse.

Hjælpe personen på en stol eller balance med alle walking aides. Bliv med dem et øjeblik for at sikre, at de er stabile, uhørte og i stand til at gå.

Tips

Fortsæt med at tale for at få den person, du hjælper, til at føle sig mere behagelig. Husk, du har at gøre med en person og ikke et objekt, så giv dem respekt.

Advarsler

Søg hjælp, hvis personen på gulvet er såret eller for tung til at løfte. Fortæl dem, hvor du skal hen og dække dem, hvis de er chokerede eller kolde.

Del:
Kommentarer