SĂĄdan lindres tilstoppede svedkirtler i armhulen

SĂĄdan lindres tilstoppede svedkirtler i armhulen

Blokeret svedkirtler kan let resultere i meget smertefulde vækstformer, der dannes på kroppen. Når kirtlen er blokeret, oftest ved hudolie og døde hudceller, fortsætter kirtlen med at udskille sved og olie, som nu ikke har nogen udløb. Kirtlen vil derefter svulme og infektion sætter ind. Dette resulterer i antistoffer, der afsendes til stedet. Armhulen er et meget almindeligt sted for svedkirtler for at blive tilstoppet på grund af hudens folder og de mange hårsække i regionen. Aflastning af tilstoppede svedkirtler kræver en smule omhu.

Sug en vaskeklud under vand og ring den ud, sĂĄ den er fugtig.

Varm den våde vaskeklud i mikrobølgeovnen, indtil den er meget varm, men ikke varm nok til at brænde dig. Mængden af ​​varmetid varierer afhængigt af mikrobølgeovnen. Start med 15 sekunder og øg varmen efter behov. Opvar aldrig en tør vaskeklud, og følg altid mikrobølgeovnen, når den er i brug for at undgå brand.

Stænk salt over kompressoren, når det er opvarmet til din tilfredshed. Saltet hjælper med at ophæve svedkirtlen.

Tryk den sure side af den varme vaskeklud helt op imod den tilstoppede svedkirtel og hold den der i fem minutter.

Tør armhulen med en blød klud og dab en povidon-jodopløsning på den opsvulmede kirtel.

Gentag flere gange om dagen, indtil kirtlen er helet.

Tips

Hvis kirtlen bliver værre eller hævelsen ikke går ned, har du mange brug for at gå på antibiotika for at dræbe infektionen. Besøg din læge for en diagnose.

Del:
Kommentarer