Sådan lindrer du symptomerne på lungebetændelse

Sådan lindrer du symptomerne på lungebetændelse

Lungebetændelse er en alvorlig sygdom, der opstår, når alveolerne, eller små luftlommer, i lungerne fylder med væske og forårsager irritation og betændelse. De mest almindelige symptomer på lungebetændelse er vejrtrækning, vejrtrækningsbesvær, vedvarende hoste og feber. For at afgøre, om du har lungebetændelse, så kontakt en læge hurtigst muligt. Han eller hun vil lytte til brystet, muligvis give dig en bryst røntgen, og starte dig på et kursus af antibiotika. Desværre kan den vedvarende hoste forbundet med lungebetændelse vare i måneder. Følgende er et forslag til, hvordan man lider brystsmerter og lette konstant hoste og har svært ved at trække vejret.

Lig på din mave med dit ansigt og skuldre, der læner sig ud af sofaen eller stolen. Det er vigtigt, at du har brystet placeret i en lille nedadgående vinkel, med brystet presset mod sofaen eller stolen. Hvis du føler dig ubehagelig i denne stilling, skal du lægge ansigtet ned på gulvet og stikke pude under brystet for at opnå samme vinkel.

Læg din partner til at slap ryggen med stærke, solide bevægelser, som om han eller hun spillede en bongo tromme. Denne slapende bevægelse bør ikke være smertefuld. Tillad dig selv at hoste, når du har brug for det, og spyt noget slim i et væv. Har din partner fortsætter med at ramme alle områder af din ryg med håndfladen i ca. ti minutter. Du bør hoste og expectorere mere end normalt.

Lige efter denne behandling, sid dig op og begynd at bruge en forstøver eller dampmaskine til at berolige dit bryst og lade dine lunger slappe af og udvide. Hvis du ikke har en forstøver eller dampmaskin, kan det også hjælpe med at indånde damp fra varmt vand i en skål eller vask.

Tag en urte hoste eller drik urtete for at slappe af i halsen efter ekspektorering. Når din hals har roet ned, lad din krop slappe af. Brystet skal føles åbent og afslappet, og din vejrtrækning skal være mere regelmæssig.

Når du føler, at dit bryst begynder at stramme igen, skal du genstarte denne proces. Du kan gentage back-slapping teknik tre eller fire gange om dagen for at røre den slimhinde, der har slået sig ned i alveolerne.

Advarsler

Disse tips er ikke retsmidler eller behandlinger - de er simpelthen forslag til midlertidigt lindre symptomer på lungebetændelse. Lungebetændelse er en alvorlig sygdom og kræver en læge besøg og et kursus af antibiotika. Lungebetændelse kan være dødelig, hvis den går ubehandlet - se en læge, hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer.

Del:
Kommentarer