Sådan lindrer du en småpinds hoste uden medicin

Sådan lindrer du en småpinds hoste uden medicin

Hoste er en naturlig refleks af kroppen for at fjerne irritation eller slimhinder fra luftpassagerne. På trods af dets nytte irriterer konstant hoste halsen og forhindrer afslappende søvn. Når et lille barn hoster, er forældre ofte tilbageholdende med at bruge kold medicin eller hostesirup. Heldigvis findes der effektive koldemedier, der kun bruger naturlige ingredienser, der findes i de fleste køkkener.

DIY Hoste Remedy

Brug honning til at berolige hoster. Honning er en effektiv naturlig hostehæmmende Dog må du ikke give honning til børn under 1 år. Bland 1 til 2 tsk. af honning i te eller i et glas juice eller varmt vand. Tilføj en klemme af frisk citronsaft for at øge effektiviteten. Tilføj et strejf hvid peber til honningsløsningen, og hostebehandlingen vil hjælpe med at fjerne slimhinde.

Rør ginger ind i varm te og giv det til dit barn to til tre gange om dagen. Ginger er en fremragende naturlig hoste afhjælpning.

Varm mælk og rør i en teskefuld honning og et stykke gurkemeje til et trøstende middel, der sikkert giver hostehjælp til din lille.

Tænd det varme vand i brusebadet og sæt i dampen med dit lille barn i 20 minutter. Dette er især nyttigt til tørre, barkende hoster.

Invester i en kølig tåge luftfugtighed for at hjælpe dit barn med at sove uden hoste.

Forbered en opløsning af varmt saltvand til en gurgle. Dit barn kan gurgle så mange gange i løbet af dagen som han er i stand til; Brug kun denne metode med ældre børn. Vær sikker på, at dit barn forstår ikke at sluge løsningen.

Tips

Kolde drikkevarer kan berolige en irriteret hals, men undgå kulsyreholdige sodavand og appelsinsaft, som kan brænde.

Advarsler

Tag dit barn til lægen for en kronisk hoste, der varer længere end 3 uger, en hoste ledsaget af høj feber (102 grader F eller højere) eller opkastning, hvis dit barn hoster blod eller hvis hosten har en kvældende eller hvæsende lyd.

Søg øjeblikkelig lægehjælp, hvis dit barn har problemer med at trække vejret eller har en blå eller duskfarve.

Giv aldrig honning til børn under 1 år. Honning indeholder bakterier, der producerer botulisme toksin, som kan påvirke barnets nervesystem og kan føre til døden. Hostedråber eller pastiller kan forårsage kvælningsfarer hos børn under 3 år.

Del:
Kommentarer