Sådan lindrer du en brændt hals fra æblecidereddike

Sådan lindrer du en brændt hals fra æblecidereddike

Æblecidereddike, også kendt som cidereddike, er en hæfteklamme i mange husstande på grund af dens mange helbredende og rensende egenskaber. Æblecidereddike menes at kalde solskoldning, lavere kolesterol og ødelægge svampe. Det kan også hjælpe med at lindre en ondt i halsen. Nogle mennesker kan opleve en brændende fornemmelse i deres halser, når de tager æblecidereddike. Dette skyldes, at nogle mennesker kan være mere følsomme over for eddikeens høje surhed. Hvis du oplever brænding, er her en måde at hjælpe med til at lette dit ondt i halsen.

Tag 1 tsk. af honning. Honningen vil belægge halsen og hjælpe med at brænde gå væk.

Sip en kop varmt vand for at hjælpe honningen frakke din hals. Du kan drikke varm grøn te i stedet for vand, men brug ikke mørke teer, fordi de har en højere surhed.

Hvis din hals stadig brænder, skal du tage en anden teskefuld honning for at belægge din hals og drikke mere vand eller varm grøn te.

Tips

Hvis den brændende fornemmelse ikke går væk, skal du ringe til din læge for at afgøre, om noget andet forårsager problemet.

Advarsler

Fortynd altid æblecidereddike med vand, te eller frugtsaft, før du drikker det. Ufortyndet eddike er meget sur og vil irritere halsen.

Del:
Kommentarer