Sådan Lim Brækket Dental Plast

Sådan Lim Brækket Dental Plast

Selv om det er lavet til at være et stærkt, men fleksibelt materiale, kan tandpleje undertiden blive brudt. Varer som aftagelige holdere, mundvagter, tandproteser og andre ortodontiske og dentale apparater er mest udsatte for brud - især apparater, der anvendes af børn, der måske ikke altid holder øje med dem, når de ikke er i brug. Mens nogle former for brud er ud over nogen form for praktisk reparation, er der et par måder at klæbe knust brudgummi på og reparere simple pauser.

Vurder den brudte dentalplastik for at afgøre, om nogle stykker flisede af i pause. Kontroller, at der er ujævne kanter, der kan skære munden.

Brug en sømfil til forsigtigt at filme ned eventuelle kanter. Filér hver sektion af pause i samme retning, så stykkerne passer tæt sammen.

Brug en tandbørste til forsigtigt at vaske overfladen af ​​den ødelagte tandpleje. Fjern eventuelle rester af plastplader, der kan have splinteret.

Vælg en stærk bindende akryl dental eller plast lim, der er giftfri. Læs vejledningen omhyggeligt for at bestemme mængden af ​​lim, der skal bruges, og hvor lang tid det tager at tørre.

Tør den knuste dentale plast med en hårtørrer på lav varme, pas på at ikke smelte plasten.

Dæk arbejdsfladen og læg plastikhandsker på. Øvelse af at sætte stykkerne af brudt tandpleje til limning sammen for at sikre en tæt pasform. Hvis pasformen er god, skal du lægge en tynd linie på den ene side af den ødelagte tandpleje og forsigtigt skubbe de to stykker sammen. Tør alle resterende lim ud, som kommer gennem revnen.

Hold stykkerne limet tandpleje sammen for den tid, der er angivet på limproducentens etiket. Når stykkerne er fastgjort, skal du sætte den limede tandpleje på en ren, tør overflade og lade limen hærde til den angivne tid på etiketten.

Skraber alt overskydende tørret lim fra apparatet og nedlægge eventuelle resterende kamme eller forhøjede pletter. Vask grundigt med en tandbørste og lad det lufttørre.

Monter stykket i munden for at teste pasformen. Hvis det føles mærkeligt, fjern det, tør det og gentag eventuelle ubehagelige kanter.

Advarsler

De fleste tandplejeapparater er skræddersyet til at passe til en persons mund, så enhver pause i apparatet bør kontrolleres af en tandlæge eller ortodontist for at sikre, at tandplejeplastikken passer og fungerer som den skal.

Del:
Kommentarer