Sådan lægges en softballbat

Sådan lægges en softballbat

På trods af at de er forbudt fra officielle ligaer, har bamse slagte en række formål. End-loaded bats, hvor flagermusens vægt omfordeles mod slutningen af ​​tønderen, gør det muligt for hitter at opretholde samme svinghastighed, mens der påføres mere kraft til bolden. Resultatet er ifølge forskningen fra Kettering University, at bolden rejser en større afstand. Hitteren får en fordel i et home run derby eller sjov liga. I modsætning hertil lægger knapbelastningen vægt på håndtaget. Selv om det ikke er sjældent for spillerne at svinge en knapbelastet flagermus i et spil, kan det være et nyttigt træningshjælpemiddel til at styrke en hitters håndled.

Slutindlæsning

Løft endehætten ud af tøndebeholderen ved hjælp af tænger. Træk langsomt rundt om hættens udside, løs kanten i trin, hvis hætten er ekstremt tæt.

Placér endedækslet på en flad overflade med indersiden opad.

Hæld den flydende gummiblanding i endedækslet. Pas på ikke at oversvømme hætten eller få sammensat på ydersiden af ​​hætten.

Lad slutdækslet tørre i et godt ventileret område.

Påfør epoxy lim på indersiden af ​​endehætten. Mal et tyndt lag lim over de små plastikgreb.

Sæt endehætten tilbage i tøndebeholderen. Brug en hegn til at hamre den på plads.

Knap indlæsning

Fjern endehætten.

Stå flagermus lodret på en plan overflade med tønderen opad. Steady bat med kasser, håndklæder eller andre tilgængelige materialer.

Placér tragten på toppen af ​​flagermus og hæld en lille mængde flydende gummiforbindelse i tragten.

Lad flagermuset stå i opretstående stilling natten over, så gummiet kan klare sig og hærde på knapens ende.

Lim endehætten tilbage i tønderen.

Del:
Kommentarer