SĂĄdan Level en klage over High School Basketball Dommere

SĂĄdan Level en klage over High School Basketball Dommere

Officiating basketball på ethvert niveau er aldrig let, og når det kommer ind i de øverste niveauer af spil, som high school, college og NBA, kommer officiating i kritisk fokus. Embedsmændene er dog en integreret del af et basketballspil, især for at holde det retfærdigt og korrekt at bestemme en vinder. Så hvis en embedsmand laver en række dårlige opkald eller synes at være at begunstige et hold over en anden, skal dette bringes til forældrenes organisations opmærksomhed, så de kan undersøge og om nødvendigt bebrejde embedsmanden til at holde integriteten af ​​spillet levende.

Spørg dommeren eller en liga-embedsmand, for hvilken officiel organisation dommeren arbejder. Skriv dette navn ned og andre oplysninger, der følger med det.

GĂĄ til hjemmesiden for National Association of Sports Officials og udfyld en kontaktordre, sĂĄ du kan fĂĄ en liste over lokale high school basketballforeninger i dit omrĂĄde. De vil sende dig oplysninger om, hvordan du kontakter dit ligakontor.

Skriv din klage i en e-mail eller i en kopi. Gør dette på en professionel måde, idet du citerer de nøjagtige opkald, du er uenig i, og eventuelle beviser, du skal støtte din klage. Send e-mailen til den officielle organisation samt eventuelle træner eller administratorer på gymnasiet, så de er opmærksomme på klagen. Hvis du sender en kopi, skal du være opmærksom på, at du sender brevet til organisationen og til skolens administratorer eller coaches. Send fotokopier til alle parter, som du vil se klagen, så de kan gemme oplysningerne på filen.

Del:
Kommentarer