Sådan laver du skulderpuder

Sådan laver du skulderpuder

Organiserede kontakt fodbold og hockey programmer kræver skulder puder. De forhindrer skade ved at beskytte dine skuldre, ryg og bryst med en hård plast eller kevlar shell lagdelt over blød polstring. Skulderpuder går mellem din undertrøje og din trøje. For at trække skulderpuderne over hovedet for at sætte dem på, skal du unlace dem. Når de er på, slår skulderpuder og trækker elastikbåndene fra bagpladen til brystpladen en film.

Træk blonderet gennem de to modsatte eyelets på bunden af ​​hver af de to brystplader. Ligesom snøre en sko, krydser snørebåndene frem og tilbage fra en brystplade til den anden og arbejder dig op til toppen. Der vil være mellem fire og otte øjenlåg på hver brystplade. Når alle øjenlågene på hver brystplade er snoet, skal du knytte knuder i hver ende af blonder. Dette forhindrer blonder i at bøje sig ud af øjenlågene, når du lægger på og tager af puderne. Re-lacing pads hver gang du trækker dem fra dine skuldre eller trækker dem over hovedet for at fjerne dem bliver kedeligt.

Træk skulderpuderne over hovedet, når du har slået dem og bundet knuder i snørebåndets ender. De deltoid pads skal hvile centreret på dine skuldre. Brystpuderne skal falde under dine pectorals og din bagplade skal falde flere centimeter under dine skulderblade. Sæt dine hænder inde i skulderpudenes krave for at justere dem frem eller tilbage. Når de er på plads, begynder du at stramme snørebåndene.

Stram snørebåndene, som om du ville have en snørebånd. Start i bunden og arbejde dig op til toppen og træk snørebåndene i hver øje. Stram puderne ved at trække snørebåndet øverst, når du har snugged hver øje. Når puderne er tilstrækkeligt stramme, binde en løkke med snørebåndene og binde derefter en anden knude til en dobbelt knude. Du vil have puderne stramme, men du vil ikke gøre det svært at trække vejret.

Træk elastikbåndene med T-kroge fra bagpladerne under armhulerne til brystpladerne. Disse bånd hjælper bryst- og rygpladerne tæt på kroppen. Skub T-kroge i de vandrette spalter og drej dem så de er lodrette. Dette låser dem på plads. Du er klar til at trække din trøje over skulderpuderne.

Del:
Kommentarer