Sådan laver du PFP-boremaskiner i baseball

Sådan laver du PFP-boremaskiner i baseball

En baseballkande gør mere end bare kaste mens ud på højden. Sikker på, at en 95 km per time fastball er god, men han skal også korrekt placere sin position, når bolden er i spil. En krukke fielding fejl kunne føre til løber. Derfor er pitchers 'fielding praksis (PFP) øvelser vigtige. Kanden må ikke forsømme sin fielding forsvar, om han spiller i Little League eller de store ligaer. En kande bør aldrig stå rundt og gøre noget og se som tilskuer. Han skal hurtigt vurdere situationen og gøre hvad han praktiserede i PFP-øvelser.

Øvelse dækker første base på bolde ramte til højre side af infield. Den første baseman skal nogle gange lande en grounder, hvilket betyder, at den første base er tom. Krukken skal scoot fra højden til første base for at fange kastet eller flip for en ud. Simulere den situation ved at kaste pitcheren. Så har træneren ramt en grounder eller rullet en bold ud af første base som det ville ske i et spil. Kanden skal løbe til første base og derefter dreje omkring 10 meter væk fra bunden. På det tidspunkt fortsætter han med at løbe med sin handske op på brystniveau som et mål for den første baseman. Han skal først røre med sin højre fod, da han løber.

Back up tredje base og hjem på kast fra udebanen. En kande er den sidste forsvarslinje fra en outfielder's errant kaste til den tredje baseman eller catcher. Udfør en PFP-øvelse, hvor outfielderen smidigt kaster for højt eller for bredt. Læg kanden op på leget og tag fatet.

Felt bolden, når det rammes lige tilbage til dig. Med comebackers har pitcheren ikke andet valg end at lave spillet. Han skal også kaste til den rigtige base. Øv forskellige scenarier. Træneren træffer en bold til krukken med baserne tomme. Derefter skal baserne lægges og kasser kastes hjem for kraften ud. Også træneren skal slå linjedrev, skarpe jordforbindelser og bunter, så kanden kan blive behagelig i alle situationer.

Del:
Kommentarer