Sådan laver du pakker til at reducere kropsfedt

Sådan laver du pakker til at reducere kropsfedt

En nem måde at reducere kropsfedt på er at bruge en hjemmelavet kropsfolie. Du kan anvende pakningen selv, hvis du kun ønsker at pakke en del af din krop, men for en hel kropsfolie skal du have hjælp. Hovedkonceptet med en kropsfolie er at åbne hudens porer og afgifte din krop. Du kan købe et body wrap kit, eller du kan lave en på egen hånd.

Instruktioner

Mål disse ingredienser: 1 kop grøn lera eller bentonit, 2 spsk olivenolie, ¼ kop havsalt, 2 kopper vand.

Kog vandet. Rør havsaltet op, indtil det opløses. Tilsæt æteriske olier og urter efter eget valg fra listen ovenfor.

Rør til en pasta formes og sæt blandingen til side for at afkøle. Du skal muligvis justere vandet for at gøre pastaen. Når pastaen er afkølet nok til at håndtere, gnid det på det område af din krop, hvor du vil reducere fedt.

Dæk det samme område af din krop med håndklæder og lad dem være i mindst en time.

Tips

Anvend en kropsudpakning en gang om ugen for at opnå de bedste resultater. Brug af plader i stedet for håndklæder kan forbedre resultaterne. Tag et varmt brusebad for at hjælpe med at åbne dine porer, før du anvender en kropsfolie.

Advarsler

Undgå koffein, stegte fede fødevarer, sukkerarter, slik, alkohol og læskedrikke i 48 timer efter påføring af en kropsfolie. Drik masser af vand før og efter en kropsfolie for at undgå dehydrering. Hydrerende kropscreme efter en kropsfolie kan medvirke til at reducere tørringen.

Del:
Kommentarer