Sådan laver du NFL Uden College Experience

Sådan laver du NFL Uden College Experience

2006-filmen "Invincible" indeholdt historien om Vince Papale, en Philadelphia-indfødt, der konkurrerede på banen på college og spillede semi-professionel fodbold, men spillede aldrig college fodbold. Han sikrede en prøve med NFLs Philadelphia Eagles og gjorde det godt nok under et forsøg for holdet at blive underskrevet af dem og spille to årstider, før en skade sluttede sin karriere. Hans eksempel viser at du kan spille i NFL uden at spille college fodbold. At være en god overordnet atlet, der ved at vide, hvordan man spiller spillet og imponerer trænerne under en prøveperiode, er den bedste måde at komme til at spille i NFL uden collegeoplevelse.

Trin 1

Vær en god atlet. Udvikle atletiske færdigheder, der oversætter godt til professionel fodbold Kør spor hvis du vil spille hastighedspositioner, som bred modtager og sikkerhed - fodboldspillere måles for deres tid i 40-yard og 100 yard bindestreger. Løft vægte for at udvikle god overkropsstyrke og et lavt tyngdepunkt, hvis du vil spille som lineman.

Trin 2

Øv dine evner så meget som muligt. Træn af dig selv på individuelle færdigheder, som f.eks. Løbespil eller blokering. Spil i afhentningsspil eller med venner for at arbejde på teamspecifikke færdigheder som at forsvare pass og passere fangst.

Trin 3

Spil semi-professionel eller anden professionel fodbold. Find et semi-professionelt eller professionelt team i dit område og prøv ud for holdet. Spil for dem, hvis du laver holdet, i et par sæsoner, før du prøver på et NFL-hold; Halvprofessionelle hold findes i mange regioner i landet, mens professionelle ligaer omfatter den canadiske fodboldliga, indendørs fodboldliga og United Football League (fra offentliggørelsesdatoen).

Trin 4

Undersøg så meget du kan om fodboldspil. Kig efter kilder til legater og legebøger online eller hos en boghandel. Lær de spil, der er specifikke for den position, du vil spille, men lær hvordan de spiller, der drives af andre positionsspillere, også fungerer. ofte spiller spillere ud for en position, men bliver bedt om at spille en anden af ​​coachingpersonalet.

Trin 5

Tilmeld dig en prøve med et NFL-team; tryouts holdes typisk to gange om året af NFL-hold. Konkurrer og gør det godt under forsøget for at få opmærksomheden fra coachingpersonalet. Gør det godt under øvelserne og scrimmages de beder dig om at løbe. Vis dem, du ved, hvordan man spiller spillet og kan klare sig godt.

Del:
Kommentarer