Sådan laver du Muay Thai Armbånd

Sådan laver du Muay Thai Armbånd

Muay Thai er en form for kickboxing, der stammer fra Thailand. Udøvere af Muay Thai bærer traditionelt armbånd lavet af flettet snore, mens de træner; båndene er bundet tæt omkring armene, mens enderne løber løs. Du kan lave dine egne Muay Thai armbånd derhjemme ved at bruge et par almindelige husholdningsartikler.

Mål og skær seks længder af bånd, der hver er 3 meter lange. Båndet kan være af hvilken som helst farve du vælger; Du kan endda bruge forskellige farvede bånd til et flerfarvet Muay Thai armbånd.

Udsæt alle seks længder af bånd, så deres ender er justeret. Mål 5 tommer fra den ene ende af båndene og binde dem alle sammen ved hjælp af en simpel knude. Klip båndene til klippebordet for at sikre dem.

Adskil tre af båndene til højre og tre til venstre. Fastgør enderne af de bånd, du ikke fletter ved hjælp af klare gummibånd. Braid de to sektioner af bånd, så du har to sæt flettet bånd.

Bind venstre fletning og højre fletning sammen, med de 5 tommer løs tape hængende ned fra hver side.

Placer de to ender af båndet, så de løse ender og knuder er justeret. Bring en gruppe af de løse bånd op og over den anden gruppe, så det fordobler sig over sig selv for at lave en løkke.

Sæt de dobbelte ender af båndene rundt om begge grupper af løst bånd to eller tre gange; foder enderne af båndene gennem den loop du har dannet. Træk enderne tæt for at justere knuden. Den justerbare knude giver dig mulighed for nemt at glide det Muay Thai armbånd på og uden for din arm.

Del:
Kommentarer