SĂĄdan laver du fodboldpraksis

SĂĄdan laver du fodboldpraksis

Når du træner ungdoms fodbold, er det vigtigt at gøre motion sjov for fortsat kærlighed til sporten og et højt indsats fra hvert barn. Det er ungdoms coachens ansvar at lede ved eksempel. Når coachen demonstrerer nydelse, vil børnene følge med. Organiser aktiviteter, der skal udføres under praksis, som ikke kun forbedrer fodboldfærdigheder, men fremmer også et underholdende miljø for spillerne.

Begynd hver øvelse ved at motivere spillerne til at gøre deres bedste ved at bruge optimistisk tale og sikre hver spiller, at de er effektive til, hvad de gør. Pump dem op for at komme i gang og lade dem vide, at øvelsen vil være underholdende. Hvis hver spiller har den grundlæggende forståelse for, at øvelsen vil være fornøjelig, vil de være mere villige til at deltage og blive hos holdet.

Varm op spillerne ved hjælp af spil som følger lederen, hvor træneren eller en veteranspiller leder en række andre spillere gennem en række aktiviteter. Har spillere fanget fodbold og sprint i 25 sekunder for at forbedre deres løb i stedet for den traditionelle metode til jogging runder. Få dem til at gøre, hvad der kaldes et sidelæns grapevine-skridt, mens de løber for at forbedre smidigheden. Dette involverer spillere, drejes til siden, træder højre fod ud til højre side, krydser venstre til højre, træder højre fod ud igen og træder venstre fod bag højre.

Udvikle spil i stedet for monotone øvelser. For eksempel, spille et spil med hold-away med spillerne, instruere nogle af dem til at videregive bolden rundt, mens en anden spiller forsøger at opfange passene.

Spil et spil "Coach Says", der ligner spillet "Simon Says," instruerer spillere til hurtigt at tage almindelige fodboldstilstande ved hjælp af rigtige teknikker. Når en spiller tager en forkert holdning, skal han sætte sig ned for resten af ​​spillet. Tilby en præmie til den sidste spiller tilbage i slutningen, som f.eks. Et mindre omgange til at køre under opvarmning.

Scrimmage med spillerne. Når træneren er aktivt involveret i øvelsen, er spillerne mere tilbøjelige til at behandle det som et behageligt spil i modsætning til en kedelig øvelse. Shout ud til hver spiller, når han viser adfærd, der er befordrende for både at lære fodbold færdigheder og have en god tid.

Afslut øvelsen med et holdkammerat, og sørg for at lykønske hvert holdmedlem med at sige en ting, han gjorde rigtig godt under praksis, og en ting han kan forsøge at arbejde på under den følgende praksis. Bedøm holdet for deres indsats og sørg for at bryde huddlen med en inspirerende jubel.

Del:
Kommentarer